Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan Sammenlign kompakt Cars

Som gassprisene har økt de siste årene har flere mennesker vurderes å bytte til en mer økonomisk bil for å spare penger. Selv om ikke bygget for store familier eller grupper som reiser, kompakte biler er noen av de mest økonomiske bilene på veien i dag som de gir god gass kjørelengde og store besparelser ved pumpen. Bilprodusentene har gitt forbrukerne et bredt utvalg av kompakte biler å velge mellom hvis de ønsker å få bytte til en rimeligere bil. Forbrukerne trenger bare å vite hvordan man skal sammenligne kompakte biler for å få akkurat det de trenger. Instruksjoner
en

Undersøk miles per gallon. Store gass kjørelengde er en av de viktigste grunnene til å kjøpe en kompakt bil. Se på vinduet klistremerke for å finne ut hvor mange miles per gallon bilen blir i byen og motorveien. Selv små forskjeller legge opp, spesielt hvis du kjører mye.
2

Sjekk ut kraften under panseret. Kompakte biler er ikke kjent for hare akselerasjon. De er utformet for økonomi, med de fleste gir ikke mer enn omtrent 150 hestekrefter. Hvis ytelsen er viktig, men se etter motoren som vil gjøre deg lykkelig.
3

Bestem hvor mange bilen vil sete. Mest kompakte biler holder ikke mer enn fire eller fem personer. Noen sporty modeller er designet for å sete bare to personer. Tenk hvor mange mennesker du skal transportere i bilen, og kjøpe deretter.
4

Lær hvilke funksjoner som er tilbudt for bilen. Noen kompakte biler har bare begrensede funksjoner. 2009 Ford Focus SES, for eksempel, tilbyr en CD-spiller, strøm sluser, cruise control og klimaanlegg som standard utstyr, mens ingen av de som er standard i 2009 Honda Civic DX. Finn ut om du er OK med standard utstyr som tilbys, eller hvis du trenger å oppgradere til en annen modell eller tilpasse den til dine ønsker og behov.
5

Sammenlign priser. Ikke bare vil en kompakt bil du spare penger på drivstoff, vil det også koste mindre, typisk, for å kjøpe. Sammenlign priser på flere kompaktkameraer, og sjekk for å se om produsenter og forhandlere tilbyr noen insentiver eller rabatter. Dette vil hjelpe deg å finne riktig pris og spare mest penger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78504.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende