Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan finne ut hvor mye Sales Tax En Skylder på en bil

Anytime en person vurderer å kjøpe en ny bil, bør han eller hun være klar over alle kostnader forbundet med å kjøpe en bil. En viktig komponent som ofte blir oversett er den merverdiavgiften. Ikke bare er det viktig å vite hvordan du skal finne ut hvor mye moms man skylder på en bil for budsjettering formål, men noen forhandlere vil dra nytte av intetanende kjøpere av overlading på skatt. Du trenger
datamaskin med InternetCalculatorPhone
Vis flere instruksjoner
Beregning Moms på en bil
en

Kontakt den lokale avdelingen av motorkjøretøy for å finne ut om skattesatsen er basert på hvor bilen er kjøpt eller hvor bilen er registrert. Når denne informasjonen er bestemt, finne ut hva skattesatsen er i dette området. Hvis DMV ikke kan hjelpe deg, ring staten avdeling for beskatning.
2

Spør DMV eller Institutt for beskatning hvis det er noen ekstra avgifter som kreves for bilen blir kjøpt. For eksempel, noen områder har ekstra skatt på luksus biler eller lastebiler.
3 p Hvis avgiften er basert på den endelige verdien av bilen, forskning verdien av bilen. Dette kan gjøres gjennom en rekke nettsteder, to av de mest anerkjente være Edmunds.com og kbb.com (Kelly Blue Book). Hvis skatten er basert på salgsprisen, finne ut hva bilen er å selge for.
4

Bestem hvilke ekstra elementer er skattepliktig. For eksempel, i de fleste områder, garantier er ikke skattepliktig. Legg de skattepliktige poster til salgspris eller utsalgspris (det som er brukt) for å bestemme den totale skattepliktige beløpet.
5

Multipliser summen av skattepliktige beløpet med skattesatsen for å beregne merverdiavgift. For eksempel, hvis den totale skattepliktige beløpet er $ 12.000 og skattesatsen er 5 prosent, ville den totale skatten være 600 dollar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78503.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende