Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Tips om hvordan du kjøpe en brukt Van

Det finnes en rekke alternativer når du kjøper en brukt varebil. Det er så mange forskjellige typer av van å velge mellom og videresalg verdien på varebiler er svært rimelig. Å gjøre skrittet fullt ut og kjøpe en varebil trenger ikke å være kjedelig. Den største ting å vurdere er hvilken stil van du trenger og hva din prisklasse er. Du kan deretter tilpasse søket til å omfatte ekstrautstyret du måtte trenge i tillegg. Hvilken type Van

Bestem dine behov for en varebil. Varebiler kommer i mange forskjellige stiler. En varebil er ideelt hvis du bruker den på jobb og har tenkt å ha dekket plass for transport av materialer og verktøy fra ett sted til den neste. En mini-van er ideell for transport av folk og samtidig spare penger på bensin priser. En konvertering van er ideell for transport av passasjerer i komfort.
Mekanisk tilstand

Finn minst tre varebiler som er i budsjettet og passer for dine behov. Inspisere hver van og har hver van inspisert av en mekaniker til å bestemme kjører tilstand. Forskning hver van å fastslå om det har hatt noen store mekaniske problemer i fortiden. Be om vedlikehold for å bestemme oljeskiftintervaller og hvis bilen har brukt mye tid i butikken.
Pris

Bestem hvilke van er i beste prisklasse og tilstand for budsjettet. Forhandle om prisen. Selgeren vil normalt fungere i din favør hvis du er klar til å kjøpe og kort på den totale prisforlangende. Ikke vær redd for å lage et tilbud som er under prisforlangende. Det verst tenkelige scenario er at kjøperen vil komme tilbake med en counter-tilbud. Det beste trikset for å forhandle fram en pris er å lage et tilbud og la selgeren snakke neste. Sjansene er større for at selgeren vil komme ned på prisforlangende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78501.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende