Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøpe en bil for $ 500 eller mindre

Det er noen situasjoner når man ville ha nytte av å kjøpe en billig "kaste bort" bil. Kanskje en gammel van er nødvendig for å gjøre et par hal, eller en bil som vil gjøre det en vei til en annen by. Det er noen steder hvor kjørbare biler kan bli funnet for $ 500 eller mindre, bare ha en forståelse av den enorme risikoen om tilstanden på bilen. Instruksjoner
en

Gå til eBay.com og gjør et søk for biler. Type "bruktbiler" i søkeboksen. Bla ned til "Price" søkekategorien, som ligger på venstre side av skjermen. Skriv inn en $ 0 til $ 500 rekkevidde og deretter trykke "Go". Bud på biler som du liker eller klikk "kjøp nå" å kjøpe bilen uten budgivning (hvis dette alternativet er tilgjengelig for oppføringen du er interessert i).
2

Besøk AutoTrader.com. Klikk på "Finn Biler til salgs" i menyen øverst. Velg "Søk etter Used Cars" og deretter inn i ditt postnummer. Bla ned til "Price Range" å gå inn i budsjettet på opp til $ 500 og deretter "Søk" for å sortere gjennom tilgjengelige biler.
3

Gå til Cars.com. Klikk "Avansert søk" under "brukte biler" på forsiden. Angir høyeste pris på $ 1000, da dette er minimum, skriver postnummer, la alle andre alternativer som er (finne alle typer biler) og søke etter oppføringer i ditt område. Klikk på "Pris"-kolonnen for å sortere oppføringene slik at du kan finne under $ 500. alternativer først.
4

Søk etter brukte biler under $ 500 ved AOL Autos (autos.aol.com /brukt). Skriv inn din prisklasse og postnummer. Klikk på "Sorter etter" drop down boksen og velg "Pris lav til høy" for å sortere gjennom de lavest priset bil oppføringer første.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78499.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende