Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Bil kjøpe tips for kvinner

Kjøpe en bil kan føles overveldende, spesielt for kvinner. Omdømmet til bilindustrien som uærlig og sexist kan være skremmende for mange kvinner på jakt etter en ny bil. Å vite hvordan man skal forhandle kan gjøre bilen kjøpsprosessen mindre stressende. Forskning før du går

Det første trinnet i å kjøpe en bil som skjer før engang å sette foten på dealership mye. Forske modeller av biler og priser er kritisk. Vite hvilke funksjoner du ønsker i en bil, men ikke begrense deg til visse modeller. Vet du hvor mye du har råd til, hvor mye du ønsker å betale, og hvor mye som er rimelig for den type bil du ønsker. Edmunds og Kelly Blue Book kan gi deg detaljert informasjon om virkelig verdi for de modellene du er interessert i.
ordne finansiering i Advance

En av de mest stressende deler for å kjøpe en bil er langt møte i finans kontoret. Forhandler finansielle pakker er kompliserte, og enda mer så når finans offiser prøver å selge deg utvidede garantier, service pakker og mer. Før du drar til forhandleren, besøk din lokale bank eller kredittkort union til å utforske dine finansieringsalternativer. Du vil få en bedre avtale, være mindre sannsynlighet for å ende opp med å godta garantier og tjenester du ikke trenger, og har mye mindre stress hvis du går inn i dealership med finansiering allerede ordnet.

med Test Drive flere biler

Fra forskningen din, vet du hvilke funksjoner du ønsker i en bil. Vær åpen for en rekke merker og modeller som har disse funksjonene. Sørg for å prøvekjøre dem. Kontroller at du er testkjøring selve bilen du ville være å kjøpe, ikke en lignende modell. Hvordan en bil stasjoner kan variere mye, selv blant samme merke og modell. En god prøvekjøring bør være minst 20 minutter, 10 til 15 kilometer lang, og ved varierende hastigheter. Hvis dealeren ikke vil la deg kjøre så langt eller så lenge, ikke kjøpe bilen. Hvis du finner et bestemt merke og modell du virkelig liker, kjøre 2 til 3 biler av den eksakte modell for å teste for kjøring forskjeller.
Forhandle Drive Out Pris

fleste forhandlere prøver å få deg til å forhandle den månedlige betalingen. Hvis du oppgir at du ønsker å betale $ 300 i måneden, kan du få vist biler med en rektor betaling av $ 320 i måneden - uten tittel, avgifter og forsikring skjønte i. I stedet for å forhandle månedlige utbetalinger, forhandle stasjonen ut prisen på bil (total og endelige beløpet du ønsker å betale for prisen av bilen, skatter, tittel og andre avgifter). Dette er beløpet du vil være finansiering, så det er et bedre mål for hva du skal betale hver måned. La salg person finne ut prisen på bilen basert på drive-out pris. Ikke forhandle om prisen på en trade-in bilen før du har avgjort på en avtalt pris på bilen du kjøper.
Ikke vær redd for å gå bort
p Hvis du ikke blir tilbudt den avtale du ønsker, ikke vær redd for å gå bort. Selgere ikke er dine venner. Deres mål er å få deg til å betale mest pengebeløp mulig for en bil. Hvis de prøver sleip salg taktikk eller mye press, gange unna. Aldri kjøpe en bil fordi du er presset inn i den. Det er tusenvis av biler tilgjengelig, og noen vil gi deg den avtale som du vil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78498.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende