Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvor å handle for biler

Takk til teknologi, er det flere måter enn noen gang å handle for biler. Kjøpe en ny bil er en spennende kjøp for folk flest, og å ha flere alternativer for å finne akkurat den rette bilen gjør prosessen enklere. Å vite hva alle alternativene er vil kutte ned dine innkjøp tid, slik at du kjører din drømme bil før du vet ordet av det. Bilforhandler

biler kan kjøpes fra nye bilforhandlere som selger splitter nye biler som vanligvis bare har noen få miles på dem. Disse bilene vanligvis kommer med garantier, forhandlere ofte tilby finansiering alternativer. Ulempen med å kjøpe fra en ny bil forhandler er at nye biler fall i verdi raskt.

Bruktbil masse selge tidligere eid biler. Noen brukte bilforretninger er mer troverdig enn andre. For eksempel, bruktbil mange som tilbyr en garanti er mer troverdig enn de som ikke gjør det. Det er en god idé å spørre rundt til venner og naboer og finne ut hvilken bil mye de anbefaler.
Online auksjoner og salg

eBay Motors er et populært område for kjøp og salg av biler. De bilene som står oppført på dette nettstedet er fra forhandlere og private selgere. Mange biler har en reserve (eller minimum) beløpet som vil bli akseptert. Ulempen er selvsagt at du kan forelske deg i en bil som er 900 miles away. Dessuten er det ikke alltid mulig å prøvekjøre bilen du er interessert i å kjøpe. eBay Motors er en ideell forskning verktøyet --- du kan se hva folk virkelig betaler for den type bil du er interessert i. Uansett hvordan du til slutt kjøper bilen, vel vitende om denne informasjonen er et kraftig lønnsforhandlinger verktøy.
< p> Craigslist er en nettside som har sub-områder for store byer i USA og rundt om i verden. Din lokale Craigslist side er et utmerket sted å kjøpe en brukt bil. I motsetning til eBay, vil alle bilene være lokale, noe som betyr at du er i stand til å prøvekjøre en bil før du kjøper.

Andre nettsteder som Auto Trader og Auto og RV lister også biler for salg fra private selgere, så vel som forhandlere. (Se Resources).
Private Selger

lokalavisen alltid har oversikten over biler for salg av private eiere. Dette kan være et utmerket alternativ når du skal kjøpe en bil. Private selgere vil vanligvis be om mindre enn en bilforhandler og er mer villige til å forhandle salgsprisen.

Noen ganger folk ikke liste bilen de ønsker å selge noe sted på nettet eller i papirutgave. De holder et skilt i vinduet med et telefonnummer og en pris og håpe på det beste. Mens finne disse bilene er et spørsmål om flaks, kan de føre til en stor kjøpe for deg hvis du tilfeldigvis øye på den rette bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78494.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende