Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan skaffe et kjøretøy tittel

Når du kjøper en ny bil vil du vanligvis få en kopi av tittelen fra selgeren av bilen som en del av kjøpsavtalen. Hvis du ikke mottar en tittel på en ny bil, vil du trenger for å få et kjøretøy tittel på egen hånd, vanligvis innen en til to uker etter kjøpsdato. Du må visse dokumenter for å få et kjøretøy tittel. Du trenger
Produsentens Certificate of OriginCompleted Tittel ApplicationMoney for gebyrer
Vis flere instruksjoner
en

Gå til statens Department of Motor Vehicles. Du må gå i person til DMV fordi nye titler ikke blir sendt i posten. Hvis staten ikke har en DMV, må du kanskje gå til det lokale skattekontoret.
2

Ta med produsentens Certificate of Origin (MCO). Dette dokumentet vil ha en sertifisert stempel som DMV representant vil undersøke under behandling av søknad om ny tittel. For 2009 biler og senere, må MCO tyder på at bilen har møtt utslipp standarder. Forhandleren vil gi deg med dette dokumentet når du kjøper bil.
3

Gi lien holderen informasjon hvis du ikke eier bilen direkte. Navn, adresse og aksjeselskap koden må tas med i søknaden.
4

Betal programmet avgifter som kreves for å få bilen tittelen. Prisene vil variere avhengig av om du eier bilen eller om det er en lien mot bilen. Etter frembringe den dokumentasjon og søknad til biltilsynet, må du vente på at informasjonen skal være sertifisert. Mest sannsynlig vil den nye tittelen bli sendt til deg eller lien innehaveren innen 30 dager.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78487.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende