Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan forhandle en Auto Lease

Auto leieavtaler er ideell for folk som foretrekker å kjøre en ny bil hvert femte år. Leasing en bil kan være billigere enn å kjøpe en. For å få den beste prisen og betaling på en leieavtale, må du skjerpe forhandle ferdigheter og lære ins og outs av bilen leieavtaler. Du trenger
Credit ReportDown Betaling
Vis flere instruksjoner
en

forbedre din kreditt score. Den beste prisen er bare ett aspekt av en bil lease. Renten påvirker den månedlige utbetalinger, for å holde prisen lav, gjør kreditt forbedringer. Redusere gjeld, betale regninger i tide og sjekke kreditt rapporten for feil.
2

Besøk tre eller fire lokale forhandlere og sammenligne lease priser. Du kan finne bilens markedsverdi fra Edmunds.com eller Kelley Blue Book. Plukk forhandleren med det beste tilbudet.
3

Forhandle leieavtalen prisen. Jo lavere leiepris, jo lavere månedlige betalingen. Hvis dealership prisene er sammenlignbare, velg en bilforhandler og forhandle leieavtalen prisen. Spørre om rabatter, rabatter eller incentiver. Bestem det høyeste beløpet du er villig til å betale, og hold deg til denne beslutningen.
4

Spar penger for en forskuddsbetaling. Å forhandle frem en lavere rente på en leieavtale, påfør med en forskuddsbetaling. Dette senker leieavtalen pris og reduserer den månedlige betalingen.
5

Velg et leieperioden. Lengre leievilkår har lavere utbetalinger. Kortere leiekontrakter har lavere rente.
6

kjørelengde i betraktning. Standard leieavtale kan du kjøre 12.000 miles i året. Du må betale (i gjennomsnitt) 25 cent for hver kilometer som overstiger grensen. For å unngå en overdreven kjørelengde avgift, kjøpe flere miles.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78484.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende