Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan returnere en Finansiert Bil

Kjøpe en ny eller brukt bil er en spennende tid. Men i noen tilfeller, bilkjøpere splurge på en bil kjøp, og de finansiere et kjøretøy som er utenfor sitt budsjett. Heldigvis finnes det måter å avbryte en automatisk kjøp og returnere en finansiert bil. Og avhengig av låneavtalen, kan du være i stand til å returnere en finansiert bilen og unngå kreditt skade. Instruksjoner
en

Gjennomgå auto kontrakt. Avhengig av auto forhandler, kan du være i stand til å returnere en finansiert kjøretøy innenfor en bestemt tidsperiode og si opp avtalen, vanligvis innen tre dager etter kjøpet. Lese salgsavtalen.
2

Varsle forhandleren og finansieringsselskap. Hvis salgsavtalen tillater returnere en finansiert kjøretøy, ta kontakt med auto-forhandler og auto utlåner umiddelbart. Nevn du hensikt å returnere bilen og avbryte auto lån.
3

returnere bilen i god stand. Overdreven kjørelengde og skader ugyldiggjøre en returrett, og forhandleren vil ikke akseptere bilen.
4

Vær forberedt på å betale renter på billån. Renter på billån pådrar øyeblikket du signerer lånepapirene. Før den avbryter auto kjøpet, vil finansieringsselskap krever en rentebetaling.
5

en frivillig repossession. Hvis ikke kan avbryte en auto kjøp, bør du vurdere en frivillig repossession. Bring finansiert bilen tilbake til forhandleren. Giveren vil auksjonere bort bilen og bruke midlene fra salget til å nedbetale finansieringsselskap.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78482.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende