Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøpe en familie bil

Det er mange biler å velge mellom i markedet og det er flere faktorer du bør vurdere når du kjøper en familie bil. Forslagene i denne artikkelen vil hjelpe deg å avgjøre hvilken bil som er riktig for din familie. Du trenger
Forskning tid
Vis flere Instruksjoner
Hvordan kjøpe en familiebil
en

Tenk sikkerhet først. Ikke nøy deg alle kjøretøy som ikke oppfyller de høyeste crash-sikkerhetsstandarder. (Referert nedenfor er et nettsted med en liste over krasj rangeringer.) I tillegg bør du vurdere barne-sikkerhet for å sikre at kjøretøyet kan bidra til å forhindre noen felles uhell. Noen vanlige sikkerhetsfunksjoner inkluderer barne-sikkerhet begrensninger og klinke systemer, bak kamera, barn-sikkerhet dører, underordnede vinduer låser, side gardin airbags, anti-låsing bremser, stabilitetskontroll og traction.
2

Bestem hvilken type kjøretøy passer din families behov. Du kan velge mellom stasjonsvogner, SUVer, crossover SUV, varebiler og mer. Hver kommer med sine klare fordeler. Varebiler har de lett tilgjengelige skyvedører, men er den minst elegante av gruppen. SUVer har god plass, slepekraft for camping familie og likable styling, men kan mangle i drivstoffeffektivitet. Crossover SUV kan ha best drivstoffeffektivitet og styling. Stasjonsvogner kan være den mest praktisk i form av å kombinere plass med funksjon.
3

Velg en bil med nok plass til dine behov. Teste ut bagasjerommet eller bak lasteplass. Kontroller at du har nok plass til balltre, dagligvarer, gym bag og laptop case. Være praktisk, men sørg for at du har nok plass til alt du kan kaste inn i bilen når du er på farten.
4

Sjekk funksjonaliteten av kjøretøyet. Tenk deg hvordan barneseter vil passe inn i bilen. Test for å se hvor tilgjengelig baksetet eller tredje rad vil være for deg eller barna dine. Prøv å åpne og lukke den bakre cargo dør. Det kan være lurt å splurge på at automatisk bakdør hvis det er for tungt eller for høyt for deg å nå og trekke ned.
5

Kjøp en bil som ser bra ut og gjør at du føler deg bra når du er kjører barna rundt i byen. Bare fordi det er en familie bil betyr ikke at du ikke kan se bra ut i det. Ikke vær redd for å kjøpe en bil som har en stil du liker. Det er nok av muligheter der ute som kan være trygg, romslig, funksjonell og stilig på en gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78480.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende