Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøpe en ny 50cc Scooter med riktig informasjon

Med steget drivstoffkostnader i løpet av de siste fem årene eller så, har Scootere blitt et stadig mer populært transportmiddel. Det er mange ulike hensyn som må tas når du kjøper en ny eller brukt scooter. Instruksjoner
en

* Hvem produserte Scooter? Her i det siste har det vært en økning i populariteten av lav pris kinesisk scootere, ofte koster mindre enn en tredjedel av hva større "navn" merkevare scooter produsenten som Honda, Yamaha osv. Men, er tommelfingerregelen ofte "du får hva du betaler for ".
2 p Hvis du bestemmer deg for å gå med en kinesisk gjort scooter, prøver alltid å finne en hederlig murstein og mørtel forhandler i ditt område som står bak scootere de selger. Ofte ganger, Internet kjøpt og eller slippe levert scootere er ikke satt sammen godt og vil trenge "preparerte". Et hederlig området forhandler vil foreta kontroller av scooter for å sikre at den er i perfekt kjøreklar stand før solgt til en kunde. Disse kontrollene omfatter: sjekke motorolje, CVT sluttgiret olje, bremsingen, stram alle festene, dekktrykk, fjerne eventuelle rester fra drivstofftanken før fylling, og elektrisk drift
3 Det er to hovedtyper motor valg når det kommer til disse scootere: Enten 2-takter eller 4-takter. To takts motorer vanligvis generere mer kraft og høyere turtall enn en 4-takts motor med samme slagvolum imidlertid de fire takts motorer har en god del mer dreiemoment og drive bedre i kaldere klima.
4

Det er mange tankerekker om hvordan å bryte i en ny scooter: 1. "Ri det ut som du stjal det!" Noen motorbyggere sverger kjøpe denne metoden, jeg har prøvd det selv med gode resultater.2. Ri den lett og ikke kommer til full gass for minst 300 miles: Dette kan være vanskelig å gjøre, men hva som er avtalt, er å alltid variere throttle og ikke holde motoren rpm 's med konstant hastighet på en lengre periode med tid.

Etter de første 50 miles jeg ville foreslå å endre den dårlige kvaliteten opprinnelige oljen som fulgte med scooter til en bedre kvalitet konvensjonell olje som Valvoline eller Castrol og deretter skifte olje igjen etter 300 miles for å bli kvitt av eventuelle ytterligere metallspon som hadde blitt opprettet under innbruddet i prosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78475.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende