Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hva Er NADA Blue Book?

The NADA er National Automobile Dealers Association, en organisasjon som har eksistert siden 1917. Den NADA representerer bilforhandlere, men også er en stor ressurs for forbrukerne. Nada Blue Book verdier er til stor nytte for alle som ønsker å vite nøyaktig hvor mye en ny eller brukt bil er verdt. Historie

NADA ble dannet i 1917 av en koalisjon av bil forhandlere som begjærte den amerikanske regjeringen for å redusere luksus skatt på biler, etter at begjæringen ble en suksess, bestemte de seg for å danne en permanent organisasjon som skulle representere interessene til bilforhandlere over hele landet.
NADA vs Kelley

Forskjellen mellom NADA Blue Book verdier og Kelley Blue Book verdier er at NADA verdien er ofte høyere, siden det gir grunnlag for skatt. Den NADA verdien av en bil er utarbeidet ved gjennomsnitt de faktiske engrospriser betalt i et gitt område av landet.
Andre NADA Services

NADA gir tilleggstjenester til både forbrukere og forhandlere, for eksempel nyheter om aktuelle hendelser i bilindustrien og tips om å kjøpe den rette bilen for dine behov.
veldedighetsarbeid

1975, skapte NADA sin første veldedig organisasjon, etablere nasjonale bil forhandlere Charitable Foundation, en organisasjon som siden har donert over $ 9.000.000 til mange gode formål.
Tilgang NADA Blue Book verdier

NADA Blue Book verdier kan nås via internett på nadaguides.com.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78473.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende