Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hva er en GMC SLE?

Akkurat som det er forskjellige typer kjøretøy, det er forskjellige typer pakker på enkelte biler. Vanligvis er det grunnmodellen, som er den billigste, så er det neste steget opp, som tilbyr noen flere fasiliteter, så er det top-of-the-line modellen, som er utstyrt med alle klokkene og plystre. GMC SLE er et trim-nivå (ikke en modell navn) som har en tendens til å være på basen til middels pris for de spesielle modeller det er funnet i. Definisjon

SLE står for Special Luxury Edition. (Selv om dette høres ut som en top-of-the-line moniker, er det faktisk ikke top-of-the-line trim nivå.) Den SLE er en trim nivå funnet på ulike GM biler og er ikke begrenset til GMC.
Betydning

SLE refererer til en pakke med standard utstyr som er tilgjengelig på GM biler. Akkurat som det er forskjellige biler, det finnes forskjellige pakker, så vel. Det er to SLE pakken alternativer, som er litt annerledes. Det første alternativet representerer det som er ansett å være en grunnmodell. SLE-2 er en oppgradert versjon av grunnmodellen, med flere funksjoner. (Det er også SLT-pakken, som tilbyr de mest luksuriøse funksjoner i det hele tatt.)
Sammenligning

Selv om SLE-2-pakken er litt oppgradert fra den vanlige SLE pakken, er det fortsatt ikke så godt utstyrt som SLT pakke som GMC tilbyr. Den SLE pakken tilbyr klut seter, mens SLT pakken tilbyr skinnseter. Kjøretøy som er utstyrt med SLT-pakken har en CD-spiller og en makt førersetet, mens SLE-modeller generelt ikke.
Drivverk Alternativer

GMC med SLE pakke typisk kommer i to-wheel-drive variasjon. I tillegg kommer de utstyrt med en V6-motor, men er en V8 tilgjengelig mot ekstra kostnad. SLT pakken tilbyr vanligvis mulighet for fire-wheel-drive.
Hensyn

De som ikke ønsker å betale en hel masse penger for en luksus pakke vil mest sannsynlig finne SLE pakken for å være nøyaktig hva de leter etter. Er at det er et par forskjellige SLE-pakker å velge mellom, de som er sparsommelig vil trolig være fornøyd med forholdet mellom pris til verdi at SLE-tilbud. De som ønsker all luksusen en bil kan tilby vil trolig være lykkeligere med en SLT-modellen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78472.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende