Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Leasing Vs. Kjøpe en ny bil

Enten du velger å kjøpe eller lease en bil avhenger av hva dine behov er på den tiden. Mange foretrekker å leie fordi de kan kjøre en ny bil annethvert år. Selv leiebetalinger er vanligvis mindre enn for å kjøpe en bil, mange bilkjøpere foretrekker ikke å lease fordi over en periode har de betalt mer i månedlige utbetalinger for kjøretøy som de ikke eier. Forskning begge alternativene for å avgjøre hvilken som er riktig for deg. Effekter
p Hvis lease en bil, er ditt første forfall den dagen du signere leieavtalen. Et depositum kreves også den dagen du leaser. Når en bil er kjøpt, de fleste selgere gi kjøperen en måned før hennes første betalingen forfaller. Leide biler inkluderer GAP forsikring, som er forsikring som betaler forskjellen i hva bilen din er verdt, og hva du skylder på lånet ditt i tilfelle at bilen er stjålet eller summert. Kjøpe bil alternativer ikke automatisk omfatte GAP forsikring. Det må kjøpes separat.
Funksjon

Når du leaser en bil du kjøper muligheten til å bruke bilen for en viss periode. Når lease en bil, gir selgeren kjøperen en viss kjørelengde på tidspunktet for leieavtalen. Dersom kjøperen overstiger beløpet på gitt kjørelengde, det er en straff etter at bilen er returnert. Leiekontrakten råder kjøperen straffen for overskridelse av kjørelengde. I å kjøpe en bil, kan bilen kjøres av kjøper så mye som han ønsker, og det er ingen straff.
Har

Leasing en bil virker som det beste alternativet for de fleste fordi de kan ha en ny bil annethvert år. De fleste selgere lease biler med en to-års opsjon og etter to år er utløpt, kan kjøperen velge å beholde bilen eller bytte bilen i å lease en ny bil. Vanligvis leide biler leveres med lavere utbetalinger, men hvis kjøperen bestemmer seg for å holde bilen, det er en "ballong" betaling forfaller etter utløpet perioden. Ballong betaling er en stor betaling som skyldes selgeren som straff for å bryte leieavtalen.
Advarsel
p Hvis du bestemmer deg for å lease en bil, er du ikke eieren av bilen og bilen må returneres til selger på slutten av leieperioden. Kjøpe en bil betyr at du er eier og du er ansvarlig for det, og hvis du bestemmer deg for å bytte den inn, du er ansvarlig for sin avskrevet verdi. Når du leaser en bil, er du ikke helt ansvarlig for større reparasjoner på bilen, men hvis du bestemmer deg for å kjøpe en bil, du er eneste ansvarlige for eventuelle større reparasjoner hvis kjøretøyet ikke er under garanti.

Misforståelser

fleste tror at når de lease en bil, de trenger ikke å følge de samme økonomiske retningslinjer som med å kjøpe en bil. Hvis du velger å lease en bil, vil selgeren sjekke kreditt historie akkurat som med kjøp og hvis du ikke gjør rettidig betaling, kan det påvirke din kredittverdighet like med å kjøpe en bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78470.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende