Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Definisjon av en forhandler Faktura

En forhandler faktura er et begrep som brukes i forbindelse med kostnaden for en bil eller andre kjøretøy. Forstå det kan hjelpe deg å få best mulig avtale når du kjøper et kjøretøy. Definisjon

Dealer faktura er omtrent - ikke akkurat - prisen forhandleren betalt produsenten for bilen, kanskje trekke noen markedsføringskostnader. Kjøpe på eller nær forhandleren faktura prisen er lik for å få et element engros. Kjøpere bør prøve å komme så nær forhandleren faktura pris som mulig.
Typer

De mest vanlige uttrykk i forbindelse med prisen på en ny bil er forhandler faktura pris, forhandler faktiske kostnader og prislappen (også kjent som produsentens veiledende pris eller MSRP, som er det du ser på bilen i utstillingslokalet). Forhandler pris inkluderer rabatter, insentiver og andre skjulte utgifter til forhandleren i å selge bilen.
Oppføring

forhandleren faktura Prisen er gitt på slike Internett-sider som Edmunds.com og kbb.com (Kelly Blue Book). Dette representerer prisen oppgitt på fakturaen mottas fra bilens produsent.
Potential

Dealer faktura pris kan brukes til å forhandle frem en lavere pris betalt for en ny bil.
Misforståelser

forhandleren faktura pris ikke representerer de faktiske kostnadene forhandleren betalte for bilen. Også, prøver å kjøpe et kjøretøy på nær forhandleren faktura prisen er ikke den samme i alle situasjoner. Forhandlere som selger utenlandske biler har kostnader inklusive skatter, toll og import avgifter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78464.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende