Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan overføre en bil tittel i Kansas

Juridisk eierskap av biler, motorsykler og andre motorkjøretøyer er diktert av bilen titler. Hvis et kjøretøy blir solgt, gitt bort eller overføres til en annen eier eller annen grunn, må tittelen overføres også. Prosessen med å overføre bil titler varierer fra stat til stat, men i Kansas, er prosessen rask og enkel. Lær hvordan du får jobben gjort om du overfører din auto tittelen til en annen person, eller om en annen person er å overføre en tittel til deg. Instruksjoner
Fra nåværende eier perspektiv
en

Skriv ut en kopi av kilometerteller avsløring skjema fra Kansas DMV nettsiden. En lenke til dette skjemaet kan bli funnet i Resources. Alternativt kan du plukke opp en kopi av dette skjemaet fra alle DMV kontor i staten.
2

Fyll ut og signere kilometerteller avsløring skjema. Gi dette skjemaet til den personen du overfører tittelen.
3

Snu tittelen over. Signer og dater baksiden av tittelen og legg merke til kjørelengde på de aktuelle stedene.
4

Be personen du skal overføre tittelen til å signere og datere baksiden av tittelen i hensiktsmessig merket mellomrom.
5

Be personen du overfører tittelen for å fullføre en tittel programmet og deretter ta tittelen, tittelen søknad og kilometerteller avsløring skjema til henne fylke kasserer kontor for å fullføre transaksjonen. Minn henne på at skatter og avgifter kan vurderes på dette punktet og at umiddelbar betaling kan kreves. Din plikt er nå oppfylt.
Fra Auto Mottakers perspektiv
6

Be om et signert og datert tittelen fra nåværende eier, sammen med et utfylt og signert kilometerteller avsløring skjema . Pass på at kilometerstand er også registrert der det er aktuelt på baksiden av tittelen.
7

signere og datere baksiden av tittelen.
8

Skriv ut en kopi av tittelen søknadsskjema fra Kansas DMV hjemmeside og fylle ut hele skjemaet. En lenke til dette skjemaet finner du i avsnittet. Alternativt kan du plukke opp en kopi av dette skjemaet fra alle DMV kontor i staten.
9

Ta signert tittel, kilometerteller avsløring skjema, tittel søknad og ditt bevis for ansvarsforsikring til ditt fylke kasserer kontor. Følg skilting i bygningen eller be en resepsjonist hvor du skal dra for å sluttføre en bil tittel overføring.
10

Vis alle de nevnte dokumenter til riktig person. Du vil bli belastet en $ 10 tittel overgangssum i alle fylker i hele staten, men eventuelle tilleggskostnader varierer etter fylke, så vær forberedt på å betale ekstra skatter og avgifter. Ved ferdigstillelse av denne prosessen, vil kasserer kontor holde signert tittelen. Du vil motta en ny tittel i ditt navn i posten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78460.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende