Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan beregne hva en bil er verdt

I dagens samfunn, biler er den nest største kjøpene amerikanere gjør. Kjøretøy er pålagt å tjene mange formål bortsett fra enkel transport. Oppdage hva som møter dine behov, så gjør deg kjent med markedsverdiene av bilene som interesserer deg. Enten du er selger eller kjøper, beregning av verdien av kjøretøyet av ditt valg er langt enklere enn du kanskje tror. Instruksjoner
en

Bestem året, merke og modell av kjøretøyet. Dette er de tre mest viktige opplysninger for å avgjøre kjøretøy verdi.
2

Finn den type alternativer kjøretøyet har. Vehicle verdien avhenger delvis av hvilken type opsjoner pakker bilen bærer. Luksus pakker vanligvis øke verdien mest, men andre pakker øke bilens verdi også.
3

fastslå om noen etter at markedet alternativer er lagt til kjøretøyet. Alternativer som maling jobber, ekstra gadgets eller funksjoner, og felger kan også påvirke verdien av et kjøretøy.
4

Bruk en online kjøretøy verdi kalkulator for å finne ut bilen din verdi. Nettsteder for Kelly Blue Book og Edmunds har slike verktøy, gjøre så mange online kjøretøy salg nettsteder.
5

Finn et kjøretøy verdier bok på biblioteket. Biblioteket har vanligvis en seksjon i sakprosa dedikert til reparasjon av kjøretøy, vedlikehold og generell auto informasjon. I denne seksjonen kan du også finne bøker som detalj markedsverdier av kjøretøy i en bestemt årsklasse. Disse bøkene er en utmerket ressurs, selv om biblioteket ikke har dagens utgaver. Husk at bøkene også ikke kan gi rom for etter markedet alternativer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78459.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende