Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøpe en Hummer Limo

Kjøpe en Hummer limousin er en fin måte å øke virksomheten for et transportselskap eller hoppe starte en ny limo utleie. Stretch Hummers er svært populære for skolen danser, bryllup og familie funksjoner. Siden strekningen Hummers er store og romslige, de passer mange mennesker og er ofte brukt for store grupper av mennesker. Mens den opprinnelige investeringen i en Hummer er betydelig mer enn vanlige strekke limousiner, den høye etterspørselen etter hummer limousiner og høyere kostnader til leie strekke Hummers gjør denne bilen en god investering. Instruksjoner
bestemmer hva du ønsker i en Hummer Limo
en

Velg minimum antall seter du ønsker Hummer limo å ha. Den minste at Hummer limousiner sete er 10 personer, og de fleste er ca 24 passasjerer i en trippel aksel Hummer.
2

Bestem om du vil ha en spa eller uteplass i din Hummer limo. Mens disse alternativene er populære, de gjør rengjøring av limo mer vanskelig og kan være unødvendig i spesielt kalde områder hvor passasjerene ikke vil ønske å bli utsatt for den kalde luften. Et spa begrenser også sitteplasser for passasjerer som ikke ønsker å bli våt.
3

Bestem om du vil at taket hevet eller standard. En hevet taket gjør limo mer romslig, men er dyrere og kan presentere klaring problemer hvis du kjører inn i små parkeringsplasser.
4

Bestem hva slags dører du vil ha på limo din. De fleste Hummer limousiner komme med en dør mot baksiden av kjøretøyet. Andre typer dører inkluderer doble dører og Gullwing dører.
5

Velg farge på Hummer som du ønsker. Hummers er vanligvis svart eller hvit, men de kan komme i hvilken som helst farge du velger, samt rainbow skyggelegging eller med en tilpasset design.
6

Velg flere alternativer som du vil ha med i din Hummer, slik som spesialiserte felger, en grill, minibar, oppgradert stereoanlegg, et eget VIP-rom eller en body kit.
kjøpe en ny eller brukt Standard Hummer Limo
7

Besøk Kjøp en Limo og velg "New" eller "Brukt", avhengig av hvilken type limo du ønsker å kjøpe.
8

Velg "Hummer" i "Lag" drop-down menyen.

9

Velg modell fra drop-down menyen. Modeller på denne websiden er vanligvis oppført av inches, inkludert 130, 180 og 200 inches. 130 tommers Hummers sete ti passasjerer, 180 tommer seter ca fjorten passasjerer, og 200 tommer seter omtrent seksten passasjerer.
10

Klikk "Søk". Velg Hummer at du er interessert i på søkeresultatsiden ved å klikke på navnet under "Model".
11

Kontakt selskapet å starte kjøpsprosessen ved å ringe (559) 226-5466 eller oppgi fornavn, etternavn, telefonnummer, e-post, beste tiden å ta kontakt og eventuelle kommentarer i "Kontakt oss om dette kjøretøyet" boksen på venstre side av siden. Klikk på "Send".
12

Kjør et kjøretøy historie rapport om Carfax etter at selskapet kontakter deg med mer informasjon om limo. Kjøp aldri en limo som har vært i en alvorlig bilulykke, har flom skade, eller er oppført med en restverdi tittel.
13

Få finansiering av møte med en representant i en lokal bank eller søke om finansiering med Kjøpe en Limo direkte ved å besøke deres hjemmeside og velge "Finansiering" på venstre side av siden. Skriv inn informasjon om bilen, så vel som din personlige, bank og sysselsetting informasjon.
14

Kontakt Kjøp en Limo igjen ved å ringe (559) 226-5466, og bekrefter at du ønsker å kjøpe limo. I løpet av denne samtalen, arrangere kjøretøy pick-up eller transport til din posisjon. Hvis det er noen forbindelse kjøretøy transport avgifter, vil disse bli lagt til prisen på bilen i kontrakten at selskapet sender deg.
15

Fyll ut papirene at selskapet sender deg etter at du bekrefter at du ønsker å kjøpe bilen. Les papirene grundig, og hvis du godtar vilkårene, signere og returnere papirene til å kjøpe en Limo, sammen med eventuelle nødvendige forskuddsbetaling. Du vil motta din limo i samsvar med hva du ordnet med kjøpe en Limo
Kjøp en Custom Hummer Limo
16

Kontakt Big limousin premie ved å ringe (866) 838. - 5466 eller besøke deres hjemmeside og velge "Contact," inn ditt navn, e-post, selskapet og en melding om hva slags skikk Hummer du ønsker.
17

Diskuter din prisklasse og ønskede alternativer med en Big limousiner representant på telefon eller via e-post dialog.
18

Få finansiering av møte med en representant i en lokal bank eller bruke en av Big Limos 'foretrukne långivere ved å besøke deres hjemmeside og velge "Limo Finance" på den høyre side av siden. Følg linkene på nettstedet til å søke elektronisk til Barrett Capital, Brenner Financial, Titius Leasing Company, Advantage Funding eller Coach Financial Services.
19

Kontakt store limousiner igjen ved å ringe (866) 838-5466 og bekrefter ditt ønske om å kjøpe limo. I løpet av denne samtalen, arrangere kjøretøy pick-up eller transport til din posisjon. Hvis det er noen forbindelse kjøretøy transport avgifter, vil disse bli lagt til prisen på bilen i kontrakten at selskapet sender deg.
20

Fyll ut papirene at selskapet sender deg etter at du bekrefter at du ønsker å kjøpe bilen. Les papirene grundig, og hvis du godtar vilkårene, signere og returnere papirene til store limousiner, sammen med eventuelle nødvendige forskuddsbetaling. Du vil motta din limo i samsvar med hva du ordnet med store limousiner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78457.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende