Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan beregne et oppgjør figur på en Finansiert Bil

I dagens økonomi, er mange mennesker opplever at det er klare fordeler av å betale ned et billån på forhånd i stedet for å betale bare månedlige utbetalinger til slutten av lånet. Selv om billån vanligvis er "faste enkle renter" lån, når gjelden er nedbetalt, har den som låner en mer positiv på sin kreditt historie. Å ha helt fornøyd mellomlang sikt utestående gjeld viser ansvarlighet, integritet og planlegging. Betale billån av tidlig etter at du vet hvordan du skal beregne din egen "oppgjør figur," også kjent som "payoff verdi." Du trenger
Nyeste auto lån betaling kupong
Auto lån planen av utbetalinger
Microsoft Excel, OpenOffice Calc eller en kalkulator
Kalender
Vis flere instruksjoner

1.

Skriv ned "Total Finance beløp" (noen ganger kalt "Total beløpet finansieres") fra din betalingsplan.
2

Skriv ned den månedlige betalingen beløp fra den seneste lån kupongen .
3

Skriv ned antall dager siden siste betaling, hentet fra å bruke en kalender og datoen på siste betalt betaling kupong.
4

Skriv ned estimert daglig betaling ved å dele den månedlige betalingen fra trinn 2 med antall dager i den aktuelle måneden. For eksempel, hvis betalingen var $ 330 per måned i en 30-dagers måned, ville estimert daglig betaling være $ 11.
5

Beregn inneværende måneds betaling-to-date beløpet ved å multiplisere estimert daglig betaling fra trinn 4 med antall dager siden siste utbetaling fra trinn 3. For eksempel, hvis du har betalt den 5. i måneden, og i dag er den 10. i måneden, multiplisere 5 (dager siden siste betaling) med 11 (estimert daglig betaling), som gir en estimert utbetaling-to-date på $ 55.

6

Beregn total hovedstol betalt ved å beregne summen av "hovedstol"-kolonnen på timeplanen av betalinger, til og med den siste månedlig betaling (ignorere "fremtiden" rader på planen for . betalinger som du ennå ikke har betalt)
7

Beregn payoff verdien ved hjelp av følgende formel: (Totalt beløpet finansieres - Totalt Principal betalt) + Betaling-to-Date Amount.For eksempel hvis lånet er fire måneder gammel, har et samlet beløp Finansiert av $ 30 000, og du har betalt $ 300 hovedstol per måned i fire måneder ($ 1200 hovedstol totalt), så din payoff verdi (antatt) vil være: ($ 30 000 [Total beløpet finansieres ] - $ 1200 [Total Principal betalt]) + $ 55 (Payment-to-date Amt), noe som tilsvarer 28,800 + 55, som gir en estimert Utbetalingen verdi av $ 28 855 som i dag, den 10.
8

. Ring institusjonen som finansieres dine lån ved hjelp av telefonnummeret på enten betaling kupong eller planen av utbetalinger, gi dem ditt lånenummer, så spør dem for nøyaktig payoff beløp, etter å ha gitt dem den dato du vil betale av lån.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78456.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende