Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Automatic Transmission Vs. Manuell i traktor-tilhengere

Det har vært en stor del av striden de siste årene om hvorvidt fordelene av automatiserte manualer (automatisk) sendinger oppveier kostnadene i trailere. Den raske utviklingen og utprøvd pålitelighet automateds er på randen av settling problemet. Historie

Både standard og automatiserte girkasser har eksistert siden begynnelsen av bilen, men det var først i begynnelsen av 1990 at produsentene begynte å bruke automateds på gatebiler.

Beskrivelse

Internt er en automatisert manuell identisk med en standard manuell girkasse. Forskjellen kommer i skiftet mekanisme, hvor automatiserte manualer bruke en rekke hydrauliske stempler og servoer å skifte i retning av en datamaskin.
Strength

Som de er internt identiske, er det ingen forskjell i styrke mellom en automatisert og en standard girkasse.
Fuel Economy

En automatisert manuell datamaskin fungerer med lastebilens motor- kontrollere datamaskinen til å bo i sin optimal rekkevidde til enhver tid. Følgelig automatiserte manualer ofte får bedre drivstofføkonomi enn en standard.
Resultatutvikling

Bortsett fra å levere mykere giring enn de fleste sjåfører kan manuelt, automatiserte lastebiler konsekvent utkonkurrere standard-overføring lastebiler i akselerasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78453.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende