Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Forhandling Strategier for å selge en bil

Før du får også fanget opp i forhandlingsprosessen vanskelighetene med å selge bilen din, må du sørge for at det er i best form mulig. Et godt første skritt er å ta det med til en mekaniker for en inspeksjon. Det kan vise seg at det er en lang liste av problemer og en god del ting er ikke verdt så mye som du trodde. Hvis mekanikeren belaster mindre enn $ 75 for inspeksjon, sjansene er han bare gi det en gang over. Det tar omtrent en time for en grundig inspeksjon. Prosessen

Det vil sannsynligvis ikke ta lang tid etter at du annonsere din bil for folk å begynne å kontakte deg for å se på det. Forbereder en trykt ark med informasjon om bilen og en nåværende inspeksjonsrapport fra mekaniker hjelper du ser forberedt. Du kan også forvente at tilbud vil snart bli ledet veien, noen ganger fort og rasende, så vet hva den absolutt laveste prisen du vil godta er før du begynner. Forhandlinger for å selge en bil begynne med frasering i annonsen. Inkludert uttrykket "eller beste tilbudet (OBO)" betyr at du forlater åpne muligheten for forhandlinger. Bare gjøre dette hvis du virkelig er åpne for å gjøre det. Det er normalt for en potensiell kjøper å ønske å prøvekjøre bilen, men under ingen omstendigheter la dem dra ut alene. Det er en lisens til å stjele. Gå med på turen.
Kjøpers Inspeksjon

Ikke frik ut om du har en interessert kjøper som ønsker å ha sin mekaniker gjør en inspeksjon i tillegg. Han bare gjør sin due diligence, som du forhåpentligvis vil hvis situasjonen ble snudd. Du bør kjøre bilen til mekaniker hans for inspeksjon. Tenk deg hodepine involvert hvis bilen valgte det nøyaktige tidspunktet ikke virker. Fordi denne rapporten er eiendommen til den potensielle kjøperen og hans mekaniker, ikke forvente å få lov tide å pore over det i detalj. Hva disse to rapportene er satt grensene for et forhandlingskort området over prisen. Hvis det viser seg at to av dere er havene fra hverandre på hva salgsprisen skal være, kan det være på tide å sette rapportene side ved side og prøve å finne ut forskjellene. Igjen, før du begynner pruting du bør ha i tankene den laveste prisen du er villig til å akseptere.
Pris avtalen

På dette punktet i forhandlingene , har du sannsynligvis bør være åpen for å redusere prisen i mengden av eventuelle uventede reparasjoner avdekket ved selgerens inspeksjon. Men hvis du føler deg mobbet når som helst, bare gå bort. Ingenting holder deg der. Snakker langsomt og tydelig når forhandling, så det er mindre sjanse for misforståelser. Ved å nå en avtale, få det skriftlig så det er ikke rom for misforståelser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78439.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende