Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan å plukke de beste Convertible for deg

I det siste, kjøpe en kabriolet var ganske enkel. Du enten kjøpt bilen med en fast hardtop eller en sammenleggbar lerretet toppen. Men med den fortsatte økningen i populariteten til folding Hardtop cabrioleter, er avgjørelsen blir mer komplekse. Du trenger
Consumer guide
datamaskin med Internett-tilgang
Vis flere instruksjoner
Hardtop eller softtop Convertible
en

Bestem om en soft-top eller folding Hardtop konvertible er riktig for deg. En ulempe til en sammenleggbar hardtop cabriolet er at de er mer komplekse (og kan muligens bryte ned oftere), og at de bruker opp mesteparten av bagasjerommet plass når taket er nede. Ulemper for folding myke topper inkluderer økt vindstøy og mindre sikkerhet, siden noen kunne bruke en kniv til å få adgang til kjøretøyet.
2

Bestem om du vil ha en to-seter eller en fire-seters konvertible. Hvis du av og til trenger å bære mer enn én passasjer eller bare trenger mer plass for shopping, er det mange fire-seters konvertible alternativer på markedet. Fin to-seters cabrioleter inkluderer Mazda Miata, BMW Z4, Audi TT og Nissan 370Z Roadster, mens Ford Mustang, BMW 6-serie og nye Mercedes E-klasse cabriolet er fine fireseters valg.

3

Sjekk forbruker automotive guider i blader eller på internett. Gode ​​ressurser omfatter Consumer Reports, Automotive.com og Edmunds.com. Disse vil være i stand til å fortelle deg hvor pålitelig disse kjøretøyene er (inkludert hvor pålitelig sine topp mekanismene er) samt hvordan drivstoff effektive og dyre de er.
4

Prøvekjøring minst tre modeller når du har begrenset dine valg. Ta med alle som kommer til å bli rutinemessig ridning med deg i dette konvertible (si en ektefelle, venn, venninne, kjæreste eller hund) å sørge for at de er komfortable i bilen, så vel. Som cabrioleter er ofte bare sportsbiler med stive suspensjoner og ingen tak, er det lurt å sørge for at personen du ønsker å ta med deg vil ønske å gå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78427.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende