Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøpe en bil med dårlig kreditt og No Money Down

Det kan være vanskelig å få en bil lån med dårlig kreditt, men det kan gjøres. Hvis kreditten er dårlig, og du trenger en bil, får rett finansiering er avgjørende. Med litt lekser, og planlegging, kan du kjøpe en bil med dårlig kreditt og ingen penger ned. Du trenger
tre kreditt rapporter fra TransUnion, Experian og Equifax
Et budsjett
Vis flere Instruksjoner
Hvordan kjøpe en bil med dårlig kreditt og No Money Down

1.

Få en kopi av alle tre av kreditt-rapporter. Det er noen kreditt rapportering tjenester som er gratis. Velg en som ikke ber deg om å gi kredittkort informasjon eller melde deg på et prøvemedlemskap. Det er tre kredittopplysningsbyråene - TransUnion, Experian og Equifax. Se dem over svært nøye. Pass på at all informasjon er oppgitt er ditt. Hvis det er en feil, ta kontakt med alle tre kredittopplysningsbyråene skriftlig med bevis på at de har feil informasjon. Beholde kopier av all kommunikasjon.
2

Sett en bil budsjett sammen slik at du kan se hvor mye du har råd til. List alle dine løpende utgifter og inntekter. Skalere tilbake ting hvis du må. Hvis du bruker $ 5 om dagen på kaffe hver morgen, gjør det hjemme. Du kan spare rundt $ 100 i måneden ved å hoppe kaffebaren stopp. Slutte å røyke. En pakke sigaretter kan koste $ 6. Hvis du røyker en pakke eller to om dagen, kan det være en hel bil betaling i en måned. Sørg for at du har råd til en bil betaling. Det er viktig at du har råd til å betale lånet. Repaying alle lån vil forbedre kreditt score.
3

Et godt sted å begynne er med banken din. Gjør en avtale med et lån offiser for å se hva alternativene er. Få det skriftlig, og bruke dette som en guide for å sammenligne andre alternativer. Se på internett, i aviser, bilforhandler magasiner, og din lokale bilforretning.

Vurdere å finne en co-signataren. Hvis du kjenner noen med en god kredittvurdering, spør om han ville vurdere co-signering for deg. En co-signataren er noen som vil logge på lån som en ansvarlig part hvis du standard på lånet ditt. Dette kan også hjelpe deg å få et bedre lån med dårlig kreditt.
4

få finansiering for en bil lån uten forskuddsbetaling og dårlig kreditt er mulig. Shoppe rundt og finne det beste tilbudet for din personlige situasjon. Bruk alle verktøy tilgjengelig for deg. Hvis du ikke har tilgang til Internett hjemme, gå til biblioteket. Internett er et fantastisk verktøy for å finne riktig lån uansett hvor dårlig kreditt score.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78420.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende