Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan beregne Kjøpe en bil

Kjøpe en bil for folk flest er den nest største kjøpet ved å kjøpe et hjem. Forske og beregne kostnadene involvert er noe alle bør gjøre før du går inn til forhandleren. Med et mangfold av ressurser tilgjengelig på nettet, beregne kostnadene for den nye bilen er enklere enn noensinne. Du trenger
Computer
Internett-tilkobling
Vis flere Instruksjoner
Hvordan beregne kostnadene for en bil
en

finne ut om du skal å bli leasing, finansiering eller betale kontant. Hver og en har sine egne fordeler og ulemper.
2 p Hvis du skal være leasing, sørg for å finne ut penger faktor, restverdi og total drive-offs involvert med leieavtalen. Disse tallene vil bidra til å beregne den totale kostnaden for eierskap av den nye leieavtalen.
3 p Hvis finansieringen er noe som passer deg mer, sørg for å finne ut hva årlig prosentsats (APR) er tilgjengelig for modellen din fra produksjon og andre utenfor finansieringsselskaper.
4

En rett kontant kjøp er ganske grei så langt som å beregne kostnadene for den nye bilen. Alt du egentlig trenger er salgsprisen, lokale skatter, registreringsavgift, bankgebyr og hva dokumentasjonen gebyr forhandleren din vil belaste
5

Ta en titt på vedlikehold involvert med den nye bilen. Noen produsenter vil dekke planlagt vedlikehold, mens andre ikke vil dekke noe. Dette er en kostnad de fleste glemmer å vurdere når du kjøper deres nye bil.
6

Sjekk hva forsikringen priser er tilgjengelig. Dette er en underliggende kostnadene som folk flest ikke forbinder med beregning av en ny bil kjøp, men det er direkte relatert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78418.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende