Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøpe en bil med en 400 Fico Score

En lav kreditt score kan holde deg fra å gjøre store innkjøp, for eksempel en bil. Men hvis du trenger en bil og du har en lav Fico score (i 400-serien, for eksempel), har du fortsatt noen alternativer for finansiering av kjøp av et kjøretøy. Noen av disse alternativene faktisk kan hjelpe deg å gjenoppbygge kreditt, hvis du er årvåken om å gjøre betalinger. (Selvfølgelig ikke betaler din gjeld kan gjøre å kjøpe en annen bil umulig.) Du trenger
Co-signataren
Nedbetaling
Vis flere instruksjoner
Kjøp en bil med dårlig kreditt
en

Kjøp brukt. Den harde realiteten er at med lav kredittverdighet, kan du ikke være i stand til å få den bilen du ønsker. Du kan ikke selv være i stand til å få en bil du liker. Shoppe rundt etter en bil som er pålitelig og effektiv, og at du kan ha råd til. Du ønsker ikke å ende opp med å misligholde et annet lån.
2

Finn en co-signataren, ofte en forelder eller annet familiemedlem, som godtar å betale ned bilen din hvis du unnlater å foreta innbetalinger . Mange lån selskaper vil enige om å gi deg et lån hvis du kan finne en co-signer med en stor kredittvurdering. Dette kan også hjelpe deg å få bedre betingelser på lånet ditt. Men hvis din co-signer ender opp med å gjøre betalinger for deg, kan det skade forholdet samt din kredittverdighet.
3

Kjøp fra en privatperson. En personlig transaksjon vil sette deg inn i en bil, noen ganger også uten interesse. Men hvis du ikke kan betale hele prisen på bilen på forhånd og du og den forrige eieren godtar betalingsbetingelser, pass på å sette alt skriftlig å beskytte deg selv. Ulempen med denne metoden er at det gjør ingenting for å bidra til å gjenoppbygge kreditt.
4

Shop rundt for direkte finansiere bilforretninger. Mange mennesker med dårlig kreditt slå til forhandlere som hevder å finansiere alle. Dette er ofte sant, selv om forhandlere som tilbyr direkte finansiering til personer med vaklende kreditt vanligvis gjør det på en pris. Rentene på disse lånene kan være 20 prosent eller høyere, og prisen på bilene noen ganger er oppblåst. Hvis du velger å gå denne ruten, shoppe rundt etter de beste prisene, og lese og forstå kontrakten fullt.
5

Fork over en stor ned betalingen. Dette kan gjøre deg mer attraktiv for långivere fordi de vil vurdere det mer sannsynlig å være i stand til å betale av det utestående beløpet. Som en ekstra bonus, vil du spare penger på lang sikt fordi du vil ende opp med å betale mindre i renter.
6

Prøv en microlender. Mikrofinans er stadig mer populært som folk prøver å unngå høye renter og andre kostnader forbundet med store finansiering selskaper. Microlending verker av pooling långivere som samtykker til kortsiktige (vanligvis rundt tre år) lån til folk med ulik kredittverdighet. Personer som har problemer med å få konvensjonelle finansiering kan prøve å få et personlig lån gjennom nettsteder som Prosper.com. Gjøre regelmessige utbetalinger på disse lånene kan bidra til å reparere din kredittverdighet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78414.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende