Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøpe en bil med en foreclosure på kreditt

En foreclosure leverer et betydelig slag mot kreditt score. Det kan føre til problemer når du prøver å få noen form for kreditt, herunder en bil lån. Du kan vanligvis fortsatt kjøpe en bil selv om du har en foreclosure på posten din. Bare vær forberedt på noen ekstra utfordringer, være klar til å legge penger ned, og være på vakt for forhandlere som kan prøve å dra nytte av din situasjon. Være vedvarende og du vil snart bli den stolte eier av en ny bil. Instruksjoner
en

Sjekk kreditt-filer for å se om det er noen annen negativ informasjon som kan fjernes. En foreclosure bringer ned kreditt score betraktelig, og det vil forbli i kreditt-filen i syv år. Men hvis du sjekke kreditt-rapporter kan du finne andre elementer som er forbi fjerning fristen eller som har noen form for feil. Bestride dem med kreditt-byråer, som de må tas ut av filen hvis de ikke kan bekreftes. Dette vil øke din kreditt score og kan hjelpe deg med å få finansiering til tross for foreclosure.
2

Spør familiemedlemmer og venner med god kreditt hvis de kan være villige til å medundertegne på et billån med deg. De kan være motvillige til å gjøre det fordi de vil være ansvarlig for lånet hvis du standard. Men de kan signere på hvis de forstår omstendighetene foreclosure din og vet at du har tenkt å betale billån.
3

Spar opp en betydelig ned betalingen. Å sette ned så mye penger som mulig hjelper deg å få finansiering, selv om du har en foreclosure på posten din. Forskuddet vil tillate deg å låne et mindre beløp, som vil gjøre deg mer attraktivt for långivere. Advokat Mory Brenner sier at du kan selv kvalifisere for finansiering fra bilprodusenten kreditt arm hvis din ned betalingen er stor nok.
4

Snakk med din bank eller kredittkort union om å arrangere en pre-godkjent lån. Anne Zieger av Consumeraffairs.com sier at du har mer forhandlingsmakt når du går inn i en forhandleravtale med finansiering din allerede på plass. Din egen finansinstitusjon kan være villig til å hjelpe fordi du allerede har en etablert virksomhet forholdet. Hvis ikke, anbefaler Zieger prøver Capital One, AmeriCredit eller Household Finance.
5

Snakk med forhandleren hvis du ikke kan få din egen finansiering på grunn av foreclosure. Spør ham om han arbeider med långivere som er sannsynlig å akseptere deg for et lån. Zieger sier å være forsiktig hvis du ordne finansiering på denne måten, som forhandlere og banker kan prøve å vri deg for så mye penger som mulig via gebyrer og unødvendige kostnader. I beste fall vil du sannsynligvis betale en høy rente.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78413.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende