Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hva kan jeg gjøre hvis jeg Lease en defekt bil

Leasing en bil er et alternativ for sjåfører som ikke ønsker å være forpliktet til kjøretøy kjøp;? Innimellom, bilforhandlere lease biler, enten bevisst eller ubevisst, som er defekt. Det finnes noen måter å håndtere dette problemet. Garanti

Sjekk leieavtalen for forhold vedrørende vedlikehold og reparasjon. De fleste leieavtaler angi at du, ikke leietaker, er ansvarlig for å ta vare på bilen hvis noe går galt. Hvis dette er tilfelle, er den neste tingen å gjøre for å sjekke garantien. Nyere biler bør fortsatt være dekket under produksjon garanti, så selv om du er ansvarlig for å fikse bilen, kan du ikke ende opp med å betale for reparasjonen.

Enkelte stater har lover om hva en bilforhandler er nødvendig for å formidle til en leasee. Hvis du tror en bilforhandler bevisst leide du en dårlig bil, kan du være i stand til å lage en sak for svindel å komme seg ut av leieavtalen hvis dealeren ikke gi deg detaljert informasjon om bilens operative status. Kontroller at du har all dokumentasjon som støtter din påstand før du tar rettslige skritt. Gjør
salgs

Leieavtaler ikke forhindre deg fra å selge en leid bil. De gjør imidlertid holde deg juridisk forpliktet til å betale bilforhandleren en spesifisert mengde penger. Du kan dermed være i stand til å selge bilen du har leid og bruke pengene du får mot å betale leie av. Ikke bli overrasket om du ikke kan få helt nok fra kjøretøyet salg til å betale leieavtalen helt av, siden biler svekke seg raskt. Du kan miste noen hundre (eller noen tusen) dollar på denne måten, men du vil ikke betale hele leiebeløpet på egen hånd og kan holde kreditt score intakt.

Lease Take-Over

Noen mennesker ikke har noe imot å ha en bil som har et par spørsmål om det betyr at de er i stand til å lære om bil reparasjon eller at de har bedre kontroll over hvordan vedlikehold og reparasjon av kjøretøyet på en bensinstasjon. Dermed se om du kan finne noen som er greit med å ta over leieavtalen selv med problemene kjøretøyet har. Dette alternativet etterlater deg med ingen ansvar mot bilforhandleren. Et godt alternativ kan være å undersøke om en automotive butikk i ditt område trenger et selskap kjøretøy, siden butikken lett ville være i stand til å gjøre noen diagnostikk, vedlikehold og reparasjon arbeidet selv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78411.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende