Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvilken måned er det best å kjøpe en ny bil?

Beslutningen om å kjøpe en ny bil kan være både spennende og nervepirrende. Det er spennende fordi det eneste som står mellom deg og din nye sett med hjul er selgeren, selvfølgelig, det er stressende for samme grunn. Det er en enkel måte å sikre at du får mest bil for pengene uten å måtte tåle timer med pruting over prislappen: Lå i vente for den perfekte måneden for å kjøpe en ny bil. November Bil Supertilbud

November er vanligvis forbundet med Thanksgiving ferie, men det er også den beste måneden å kjøpe en ny bil. Ifølge Joe wiesenfelder, senior editor for Cars.com, blåsende vær og økt forbruk på små ferie gaver oversettes til færre walk-in kunder hos forhandlerne. Selgere føler et enormt press for å koble disse få potensielle kjøpere, selv om det betyr tilbyr dype rabatter.

Samme ekle været også holder folk fra å kjøpe kabrioleter. Regn og snø i slutten av november ser ut til å dempe fantasi, hindrer kunder fra envisioning la ned toppen i løpet av de solfylte dagene av våren. Andrew Beattie av MotorTorque.com sier at konvertible salg er alltid tregere om vinteren, og er den perfekte tid for deg å slå inn og få en fantastisk deal.
Endre Out Inventory

wiesenfelder nevner også at mange nye modeller kommer på markedet i september og oktober, noe som betyr at forhandlere prøver å tømme ut sine eldre inventar. Ved de to siste ukene av november, vil forretningene gjøre omtrent alt for å bli kvitt de dvelende modeller. Du vil få mer innflytelse i forhold til pris. Men ulempen, i henhold til TrueCar Blog, er at du blir nødt til å sile gjennom de resterende modeller for å finne en med dine ønskede alternativer. Så for november prute jegere, må prisen gå foran alternativer
End of the Month

Ikke bare vente for november;. Bide din tid før slutten av måneden. Ifølge Automotive.com, er selgerne prøver desperat å møte sine kvoter i slutten av måneden. Udekkede mål betyr awesome avtaler for forbrukeren. Hvis du bare ikke kan holde ut før november for å kjøpe en bil, husk at kjøper helt på slutten, snarere enn begynnelsen, hver måned er en taktikk du kan bruke til å spare noen alvorlige kontanter.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78409.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende