Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan finne en bilforhandler

Når du kjøper en bil, det er mange ting å vurdere, herunder pris, modell, farge og type bil. Kjøpere ofte tar tid når du velger en bilforhandler - de fleste ønsker å sikre at de arbeider med ærlige, hjelpsomme bil selgere. For å komme i gang med søket etter en auto-forhandler, er det mange tilgjengelige ressurser. Instruksjoner
en

Bestem på hva slags bil du leter etter. Hvis du ikke kan velge en modell eller gjøre, i det minste vurdere farge, år og prisen du er villig til å betale. Kjenner disse tingene vil gjøre søket etter en bilforhandler enklere.
2

Søk gjennom din lokale telefonboken under automotive-delen. Skriv ned navn, nummer og adresse til bilforhandlere nærmest deg.
3

Plukk opp kopier av Auto Trader magasiner fra din lokale matbutikk, eller kiosk. Vanligvis disse magasiner er gratis.
4

Bla gjennom annonser i lokalavisen, og i publikasjoner som "The Green Ark." Disse publikasjonene har klassifisert annonsen deler bare for de som selger automotive elementer, inkludert bilforhandlere og uavhengige auto forhandlere.
5

Se gjennom online klassifisert annonsen nettsteder som Craigslist, FINN Torget og Trader Online (se "Ressurser "). Ikke bare kan du finne personer som ønsker å selge sine biler, men lokale bilforhandlere ofte legge inn annonser og web-bare rabatter på disse nettstedene.
6

Besøk produsentens hjemmeside hvis du vet hva merkevaren av bil du vil. For eksempel, hvis du ønsker en Mitsubishi, gå til sitt offisielle nettsted: mitsubishicars.com. Der vil du kunne finne autoriserte forhandlere, se på dagens modeller og funksjoner og fylle ut et kontaktskjema hvis du trenger mer informasjon eller hjelp.
7

besøke nettsteder dedikert til å hjelpe folk med å finne en bil forhandler, som Get Auto, Auto Trader og Automotive.com (se "Ressurser"). Pass på at mens du blar du bare ser på biler solgt av forhandlere og ikke av enkeltpersoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78402.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende