Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan finne Moms på kjøretøy

Merverdiavgift er en del av utgiftene ved å kjøpe en bil. Å finne det moms på en bil kjøp kan være drastisk annerledes mellom stater . Men en grunnleggende formel kan brukes til å beregne mengden av moms på din neste bil kjøp. Instruksjoner
en

Kontakt en lokal motor - kjøretøy kontor for å fastslå gjeldende salgs- skattesats.
2

Finn ut hva prisen er på det stedet der du kjøper bilen. De fleste rettsområder gjelder byen eller fylket skatt til et kjøretøy kjøp.
3

Finn ut om staten tilbyr en trade -in skattefradrag. De fleste stater gjør. Hvis du har en trade-in , kan du bli pålagt å betale moms kun på netto salgspris etter fradrag for det beløpet du har mottatt for handel -in - . Kalles skattemessig verdi
4

Bestem hvis staten skatter produsentens rabatter . De fleste stater ikke skatt rabatter , men noen få gjør . Hvis du kjøper en ny bil , kan dette gjøre en betydelig forskjell.
5

Multipliser totale skattesatsen , kombinasjonen av statlige og lokale skatter , av salgsprisen eller skattemessig verdi av kjøpet . Hvis din totale skattesatsen er 9,5 prosent , for eksempel, og salgsprisen er $ 12 000 , ville du betale $ 1140 i omsetningsavgift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78398.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende