Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan forhandle for bil Rabatter

Når du setter ut for å kjøpe en ny eller brukt bil fra en dyktig selger, bør du holde to viktige fakta i tankene: 1. Den annonsert eller lagt prisen er vanligvis høyere enn hva selgeren håper å få, fordi noen kjøpere ønsker å prute. 2. Den gjennomsnittlige kjøperen generelt betaler mer enn nødvendig fordi hun /han ikke undersøke produsentens veiledende pris (MSRP) for en ny bil, eller nasjonal standard pris for et bestemt år, merke og modell av brukt bil. Du trenger
datamaskin med internettilgang
Kalkulator
Penn og papir
Vis flere instruksjoner
en

Når du har bestemt på året, gjør og modell av bilen du ønsker å kjøpe, skriv det ned på et stykke papir, sammen med hvilke alternativer eller spesielle funksjoner du kanskje ønsker.
2

Forskning landsgjennomsnittet prisen for den bilen du er vurderer ved å se opp året, merke og modell på nettet, ved hjelp av Kelley Blue Book, samt National Automobile Dealers Association prisguide. Disse bøker liste nasjonale gjennomsnittsverdier av alle biler, nye og brukte. Disse bøkene kan kjøpes, eller du kan få tilgang til oppføringer for gratis på de respektive nettstedene: For Kelly Blue Book Online, besøk (www.kbb.com). For NADA pris Bestill på nett, gå (www.nadaguides.com). Inn all informasjon om bilen, og resultatene vil gi deg priser (og, for brukte kjøretøy, for ulike forhold: dårlige, gode, rettferdige, gode). Disse ressursene vil også gi deg priser basert på om bilen blir solgt privat eller via en forhandler. Pass på å skrive ned både MSRP og giveren faktura pris. MSRP er produsentene forslag til forhandlere for hvilken pris de anbefaler bilen skal selges for på sitt høyeste, og gir deg en referanse for hva som maksimalt kan være. Giverens faktura prisen viser deg nøyaktig engrosprisen forhandleren faktisk har betalt for kjøretøyet. I å vite fakturaen pris, er du i stand til å se hvor mye bilen har blitt merket opp i pris.
3

Bruk informasjonen fra resultatene i trinn 2 for å produsere et informasjonsskriv. Sørg for å inkludere web-adresser eller navn på bok (s) du konsulteres for å vise at du har gjort omfattende forskning på kjøretøyet. Ta dette arket med deg til selger (forhandler eller privat)
4

Sett "pris" -. For en ny bil med forhandler rabatt, om lag 10 prosent lavere enn den markerte utsalgspris ( ikke MSRP) på kjøretøyet;. for en $ 10 000 kjøretøy, for eksempel, ville du trekke $ 1000 (10 prosent) fra $ 10 000, slik at du med din prispunkt $ 9000
5

Angi pris punkt til 10 prosent over giverens faktura pris hvis du var i stand til å finne denne informasjonen. Dette er grossist pris forhandleren betalt for kjøretøyet. Hvis en forhandler betalt $ 10 000 for bilen, er en 10 prosent fortjeneste en god del for å starte forhandlinger. I dette tilfellet kan du vite giveren spør $ 12 000 som ville være en 20 prosent fortjeneste margin. Men, kanskje, kan landsgjennomsnittet hovedside pris oppgi kjøretøy, i sin tilstand, er verdt $ 11,500. I realiteten kan giveren selge deg bilen på $ 11 000 hvis han ser du er villig til å "bøye" til en høyere pris.
6

Forbered deg på å vise din forskning til selgeren om han /hun synes å være klagende om lønnsforhandlinger metoden, slik at du kan vise at du vet at prisen er for høy i forhold til de nasjonale indekser. Dermed har du etablert at du kjenner den faktiske verdien av bilen og prisen du er villig til å betale. Du er også å fortelle selgeren at konkurransen kan få bedriften din, noe som gjør det mye vanskeligere for giveren å argumentere med ønsket pris.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78397.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende