Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvilke komponenter brukes til å lage en hybridbil?

Hybridbiler er en kombinasjon av arv og neste generasjons komponenter som skaper en ny kategori av veitransport. Disse kjøretøyene er brutt ned i to biler - de "rene" hybrid og plug-in hybrid elektrisk bil (PHEV). I tilfelle av den "rene" iterasjon, er den gass-eller dieselmotor fremdeles bilens primære drivkraft, mens phev inverterer Engineering fokus å helle på bilens elektrisk kraft. Uavhengig av konseptet de primære komponenter vil være felles for begge. Forbrenningsmotor (ICE)

ICE er den viktigste arven komponent i "ren" hybrid. I denne teknologien fossilt brensel (bensin eller diesel) bland med taksameter luft for å produsere tilbakevendende forbrenning. Den påfølgende tenning åpner en rekke ventiler som i sin tur roterer en veivaksel til å flytte stempler opp og ned.
Electric Motor

"ren hybrid"-konfigurasjon bruker en elektrisk motor som en mekanisme for å utvide drivstoff kjørelengde. I dette tilfellet motoren er engasjert for å ta plassen til ICE for små opplag eller legger ytterligere akselerasjon på forespørsel. Elektriske motorer består av en kobber-innpakket enhet som kalles en armatur som roterer rundt en aksling. Et sett med børster kontakter ankeret til å passere elektrisk strøm til en strøm-omformer. Denne prosessen blir deretter enten et sett med direkte drive hjulmuttere eller en drivaksel som roterer drivhjulene.
Constant Velocity Transmission (CVT)

motsetning en typisk ICE overføring, hybrid biler krever noe mer enn en enkel mekanisk konfigurasjon for å overføre kraft til drivhjulene. Dette er fordi elektriske motorer ikke utlede effektiv strøm fra girutveksling, men i stedet endre motor strøm til å lage enten økning eller reduksjon i kraft. Så i en hybrid overføring må koble inn eller ut enten system på bekvemmeligheten av føreren. CVT åpner for denne muligheten.
Energy Management System

EMS er hjernen i hybridbil. Denne komponenten er egentlig en datamaskin som "sanser" kraftbehov av driveren automatisk, eller lar en driver manuelt endre sin strømkilde som han velger.
Fuel Tank

Denne komponenten bærer fossilt brensel brukes til å drive ICE. Denne beholderen kan bære bensin, diesel, etanol eller, hvis isen er konvertert riktig, biodrivstoff.
Battery Pack
p Dette er den sekundære drivstoff komponent og driver elektriske motor. Batterier av denne typen er vanligvis lang levetid, høy rente tellerskritt, utnytte Lithium-ion-elementer. Dette betyr at disse systemene er rask, sikker og svært pålitelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78387.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende