Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Markedsverdi Vs. Engros

Hvis du nylig har besluttet å handle bilen i eller kjøpe en brukt bil så du har sikkert hørt noen nye vilkårene. For å forstå hva du bør bli tilbudt for din gamle bil eller betale for en brukt bil, gjøre deg kjent med noen av de vanlige vilkår. Når du kjøper eller selger en brukt bil du ofte høre markedsverdi og engros verdi. Selv om de to begrepene høres like ut, kan forskjellen i hver prisklasse fra hundrevis til tusenvis av dollar.
Lær hvordan å fastslå verdien av denne bilen.
markedsverdi

Virkelig verdi er definert som den prisen som en bil går fra en villig selger til en villig kjøper. Både kjøper og selger har en rimelig mengde kunnskap, og ingen av partene er tvunget til å selge eller kjøpe bilen.
Engros Verdi

Engros verdi er definert som pris som en forhandler ville betale for et kjøretøy. Den nåværende engros verdien av en bil er bilens nåværende verdi i sin nåværende tilstand. Engros verdien er også referert til som trade-i verdi. Forhandler handel rapporter eller auksjon resultater danner grunnlaget for engros-verdi.
Forskjellen

Forskjellen mellom markedsverdi og engros-verdien er at engros verdien er vanligvis mindre enn markedsverdi. Markedsverdi forutsetter vanligvis at en bil er i utmerket eller god tilstand, oppfyller både produsent og statlige krav, og har ingen store problemer. Engros verdien er et utgangspunkt for forhandlere å beregne bilens faktiske verdi, avhengig av tilstanden sin.
Kelley Blue Book

Kelley Blue Book er en ressurs at både forhandlere og private eiere bruker for å anslå verdien av et kjøretøy. Nettstedet tilbyr detaljhandel verdier, engros (innbytte) verdier og private parts verdier. Kelley Blue Book er en handel publikasjon beregnet for bruk av engros industrien, men åpner for bruk av private forbrukere, enten på trykk eller på selskapets hjemmeside. Verdiene som tilbys i Kelly Blue Book for engros verdier anta at et kjøretøy har ingen problemer og er tatt av forhandleren AS IS.
Bruk Resources
p Hvis du har spørsmål om hvor mye du skal betale for en bil eller hvor mye du skal selge bilen din, bruker ressurser tilgjengelig for deg. Begynn med Kelley Blue Book, deretter sammenligne priser på biler av online forhandlere, og faktiske forhandlere. Du vil finne at forskningen du gjør kan hjelpe deg å få topp dollar for bilen eller spare deg fra å bruke for mye på en brukt bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78386.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende