Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Er Car Leieavtaler bra eller dårlig?

Klar til å handle i at gass Guzzler etter noe som er litt lettere på lommeboken? Så nå er det på tide å gjøre litt research og finne ut om leasing eller kjøpe er bedre for deg. Det er oppturer og nedturer for begge, og å forstå nøyaktig hva som er involvert med hver kan gå langt i å spare penger.
Historie

år, finansiering (eller kjøpe) var langt den vanligste måten å få en ny bil. Så noen gründer typer merke til at bedrifter som spesialiserer seg på store utstyr salg var nyter høyere fortjeneste ved å leie i stedet for salg. De bestemte seg for å bruke de samme teknikkene til auto salg ved å tilby en leieavtale alternativ i tillegg til de etablerte finansieringsplaner som en måte å øke sin fortjeneste også.
Concept

Ideen bak leasing var å gjøre å eie en bil rimeligere. Personer med begrensede midler til en ned betaling, eller de med en mindre enn ønskelig kreditt historie, var nå i stand til å kjøre av mye med en mye bedre bil enn de ville ha vært i stand til å bruke standard finansiering midler. I tillegg leasing tillatt trading i bilen for en ny en hvert femte år eller så, noe som betydde at de kunne nyte en nesten ny bil hele tiden.
Fakta

Når du kjøper en bil, er månedlige utbetalinger brukes til balanse av lånet til lånet er nedbetalt. Bilen blir da offisielt din. Når leasing, er utbetalinger hver måned for bruk av bilen. I motsetning til tradisjonell finansiering, vil bilen selskapet fortsette å eie bilen, men utbetalingene fortsetter til du enten si opp leieavtalen eller bytte bilen i en ny leaset bil.
Evaluering

Enten du skal kjøpe eller lease en bil avhenger av din spesielle situasjon. For eksempel kan hvis du underholde klienter og være i stand til å få en skatt skrive-off gjøre det, lease en bil kan være veien å gå. Med leasing, ned betalinger, samt månedlige utbetalinger, er mindre og du er bare beskattes på det beløpet du finansiere for den perioden du har bilen.

På nedsiden, vil du ikke eier bilen på slutten av leieavtalen, og du vil være begrenset av hvor mye miles du kan kjøre hvert år, vanligvis mellom 12.000 til 15.000 miles (ekstra miles belastes med en bratt rate).

Når du kjøper en bil , du har frihet til å gjøre noen endringer i den bilen du ønsker, og du kan selge det når som helst. Du kan også kjøre bilen så mange miles som du vil hvert år, og når den er betalt av, er det bare din.
Oppsummering

Leasing gjør det lettere å få mer bil for mindre penger, og du vil alltid være å kjøre en ny bil. Men i det lange løp vil du være å betale mer fordi en leieavtale som regel fører til en annen, og dette betyr at du vil alltid være å gjøre månedlige utbetalinger uten noen gang å ha fordelene ved å eie en bil. Når du kjøper en bil, og til slutt betale den av, bilen i utgangspunktet blir "gratis" transport med bare gass og vedlikehold for å betale for til den dør.

Til slutt er det opp til forbrukeren å vurdere nøyaktig hva hans eller hennes ønsker og mål er. Gjøre noen grundig forskning, og ta en avgjørelse som passer best til dine behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78385.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende