Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Slik importerer biler fra Japan

Det er flere årsaker til at du kanskje ønsker å importere en bil fra Japan. Utvalget av biler kan være større, kan prisen bli billigere, og du kan være lurt å være den første i landet for å kjøre bilen. Du kan importere en bil fra Japan med minimalt stress. Instruksjoner
Importerer en bil fra Japan
en

Forskning toll politikk i landet du reiser med bil inn. Land har ulike restriksjoner for import av biler. I USA må alle importerte biler i samsvar med Motor Vehicle Safety Act, den Motor Vehicle Informasjon og kostnadsbesparelser Act, og til luftforurensning kontroll standarder for Clean Air Act.

Dessuten, de fleste land krever ytterligere dokumentasjon for å fjerne tollen. For eksempel krever USA den opprinnelige konnossement, regningen for salg og utenlandske registrering.
2

Finn en eksportør i Japan. Ikke alle forhandlere i Japan eksporterer sine biler.
3

Vær forberedt på å betale en plikt når bilen kommer. De fleste land tar et gebyr for importerte biler. I USA, var tollpliktig sats som i 2009 2,5 prosent for biler og 25 prosent for lastebiler. Disse prisene kan endres, slik at det er best å sjekke med din tollsted før du importerer bilen.
4

Registrer bilen og kjøpe bil forsikring når den kommer. Husk at det ikke er uvanlig for forsikringsselskaper å lade ekstra for biler importert fra Japan. Ofte utgjør dette tre ganger hva du normalt ville betale.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78382.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende