Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan finne ut historien på bilen min

Finne ut historien om bilen din er relativt enkelt og kan gjøres online . Selv om dette er et viktig første skritt før du kjøper en bil , kan det gjøres etter at bilen er allerede kjøpt, bare i tilfelle du er nysgjerrig . Bil historier kalles " kjøretøy historie rapporter" og kan fås fra selskaper som CarFax . Instruksjoner
en

Logg inn på CarFax hjemmeside http://www.carfax.com/.
2

Skriv inn i VIN nummeret på bilen inn i bilen faks informasjon boksen i midten av skjermen. VIN nummeret er bilen identifikasjonsnummer av bilen. Det ligger på førersiden av bilen , ved foten av frontruten. Det er også plassert på midten av brannmuren i motorrommet .
3

Trykk på den røde "Get Car Fax" -knappen i midten av skjermen og betale fastsatte avgifter . Du må skrive inn i din personlige kontaktinformasjon og kredittkortnummer og utløpsdato.
4

ned din kjøretøy historie rapporten. Rapporten vil være i stand til å fortelle deg hele historien som logges for kjøretøyet. Dette kan omfatte oljeskift , inspeksjon datoer og vanlig service poster samt krasj rapporter fra forsikringsselskaper og auto body butikker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78370.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende