Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Slik kontrollerer du Vehicle Identification Number

The VIN, eller Vehicle Identification Number , er et unikt identifikasjonsnummer gitt til alle kjøretøyer i USA for å identifisere dem . VIN nummeret består av 17 alfanumeriske tegn. De første tre tegn gir identiteten til produsenten av kjøretøyet, mens de øvrige tall og bokstaver varierer i henhold til deres betydning . Noen produsenter bruker VIN nummer for å hjelpe klassifisere sine kjøretøy etter type ( dvs. bil, buss ) . Når du kjøper et kjøretøy, vil en forbruker finner VIN nyttig i å utføre en historie leting etter bilen for å finne ut om bilen har vært i noen ulykker , og den generelle servicehistorikk på bilen . Instruksjoner
en

Finn VIN nummer for bilen . VIN nummeret er plassert på dashbordet på kjøretøyet , på førerens side nær bunnen av frontruten. Det er finne også under panseret i midten av kjøretøyet på brannmuren . På noen modeller kan det være å finne på innsiden av førerdøren.
2

Bruk en tjeneste, for eksempel bil Faks , for å sjekke VIN nummer. Besøk Bil Fax nettadresse ( se ressurser ) og skriver inn VIN nummeret i boksen i midten av skjermen .
3

Skriv inn VIN nummeret i boksen i midten av skjermen .
4

Trykk på den røde knappen merket "Get the CarFax " rett under boksen der du skriver VIN nummer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78362.html

Previous:
Next: No

bilen kjøpe grunnleggende