Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik Finn dynamoen i en bil

The bilens motor har mange deler som kan være skremmende. Du trodde det ville være enkelt å ta dynamoen ut og erstatte det selv, før du spratt panseret og skjønte du har ingen anelse om hvor ting er. Instruksjoner
en

Finn skivene konfigurasjon ark. I de fleste biler er det flere klistremerker stilt opp på tvers av radiatorlokket når du åpner panseret på motoren. Eller du kan trekke brukerveiledningen ut hvor du bør finne motorens diagrammet.
2

Se på klistremerket eller en side som viser alle deler som Serpentine belte krefter. Merket på at diagrammet vil det være flere sirkler som representerer trinsene at de buktende drivremmer. Forskjellige produsenter vil merke dynamo annerledes. Se etter LT eller GEN merket over en av sirklene.
3

Følg plasseringen sirkelen er på i forhold til de andre kretser på diagrammet for å vite hvor du skal lete for dynamoen. Dersom sirkel midt på toppen, vil generatoren bli funnet nær toppen i midten av motoren.
4

Vit hva du skal ledetråder en dynamo må finne det på noen motor. Kjøretøyene er konstruert annerledes, slik at dynamoen ikke alltid vil være på samme sted. Men er det noen grunnleggende komponenter for å se etter at alle dynamoer har. Siden den er drevet av beltet, vil dynamoen alltid være i fronten av motoren. De er laget av aluminium, og du kan se en liten vifte i nærheten av beltet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68962.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair