Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan endre Oil Pan i en 96 F150

De beste lastebiler er like ideelle sparringspartnere: store, dumme, tøff og tålmodig. 1996 F150 har kanskje ikke vært så dum som noen av sine forfedre, men det var likevel tøff nok til å gjøre eiere føler ganske komfortabel om å kjøre den veien en lastebil er ment å bli kjørt. Men, noen ganger kjører det på den måten betyr bashing ting. Fender: big deal. Bunnpanne: really big deal. Det som følger er utskiftingen for en base, inline-seks F150, men prosedyrene er stort sett den samme for en skikkelig V-8 lastebil. Du trenger
Floor jack og jack står
Kjølevæske dreneringspannen
Socket og skralle satt
One-tommers-tykke treklosser
Momentnøkkel
New oilpan pakning
pakning fugemasse /lim
Silikon fugemasse
pakning skrape
Oil
Vis flere instruksjoner
en

løft opp fronten på lastebilen og støtte det med jackstands. Koble negative batterikabelen, drenere kjølesystemet i en ren renne pannen, og tøm motoroljen i en egen renne pannen. Fjern startmotoren. Støtte motoren med gulvet jack, og fjerne boltene som kobler motoren til motor mount parentes. På en inline-seks motor, må du kanskje fjerne inntak manifold for å få tilgang på festeboltene på den siden av motoren.
2

Lift fronten av motoren med jack din, og skyv én-tommers-tykke blokker mellom motoren og motorfester. Hvis du har plass, deretter bruke to-by-fire kvartaler, og dette vil gi deg litt ekstra plass til å få oilpan ut fra hele travers. Senk motoren ned på blokkene.
3

Fjern alle boltene som fester oilpan til motoren, og holde styr på hvor de kom fra. Rense gamle pakningen ut av anleggsflaten på blokken og oilpan. Rengjør oilpan å fjerne slam i bunnen, hvis du har tenkt å bruke den på nytt.
4

Dekk anleggsflaten på den nye oilpan med en tynn streng med pakning fugemasse /lim. Den pan pakningen på denne motoren består av fire stykker: to side pakninger og en foran og bak pan segl. Du må justere dem til hullene i oilpan, og deretter "lim" pakningene til pannen med fugemasse /lim.
5

Bruk en dråpe tetningsmasse i hulrom rundt foran og bak strømnettet, og i hjørnene av strømnettet. Løft oilpan opp, og hånd-tråden de to front-hjørne bolter inn i blokken. Mens du holder pannen opp, og gjenge de to bakre hjørne bolter i. Installer dem bare koselig, eller om lag 2 fot-pounds for tiden.
6

Installer alle siden boltene før de er bare koselig. Stram de fire hjørne bolter i klokkens retning starter fra venstre bak, og trekk dem til 12 fot-pounds. Gjenta med alle siden festene, som starter i midten og arbeider i et stjernemønster, frem og tilbake, inntil de er alle moment. Installer de tre boltene som går over fronten og bak sel;. Dreiemoment de midtre boltene til 12 fot-pounds først, og deretter den ytre to
7

Reverse prosedyre herfra. Løfte motoren ut av blokkene, fjerne blokker og installere motorfeste festene, og stram dem til 92 fot-pounds. Stram starteren til 20 fot-pounds, manifolden til 32 fot-pounds, og spjeldhus til 20 fot pounds hvis du måtte fjerne dem for å få tilgang til motorfester festene. Monter tappepluggen, og fyll på olje og kjølesystem med enten den gjenopprettede væsker eller nye væsker. Koble til batteriet terminalen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68841.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair