Tips om Quieting Steering Pumps

Steering pumper gir makt og muskler til "power" styring. De opererer kontinuerlig, når som helst på bilen motoren går. Den hydrauliske styringssystemet er under trykk om rattet beveger seg, eller stasjonær. Denne konstante fortrengning av væske betyr en pumpe med utflukter kan produsere noen uønsket lyd, helst et kjøretøy er i gang. Fred og ro under panseret tillitvekkende i et kjøretøy, og kan fås ved noen enkle inspeksjoner eller mindre rettelser til taushet styringsgruppe pumpe operasjoner. Ha en Belt

beltet som driver servopumpe må holdes på en foreskrevet spenning for å unngå glidning. En slipping belte kan ikke bare produsere forstyrrende racketer ved ulike hastigheter, men kan også indikere intermitterende tap av pumpefunksjon. Dette gjelder spesielt ved lave hastigheter, da belastningen på pumpen er maksimert. Mens Serpentine belter er vanligvis holdt lært automatisk, V-stil drivremmer krever periodisk justering. Enten stilen belte kan svikte hvis pumpen ikke er montert sikkert, og holdent. Sikter langs linjen av beltet reise kan avsløre en pumpe trinse som er av kilter. Remspenningen kan kontrolleres med en bestemt gauge, eller ved å undersøke automatisk strammer posisjonsindikatorer. Slitte belter må skiftes ut for å sikre forsvarlig drift.
I drinken

servostyring væske nivåer må opprettholdes som angitt av bilprodusenten, for å hindre visse forhold som kan irritere øret. Summende og surring lyder vanligvis indikerer væske lufting, som oppstår når nivået er for lavt. Dette lydsignal kan endre tonehøyde som rattet dreies, eller dukke opp under noen spesielle omstendigheter, som klatring eller synkende bratte hellinger. Lufting kan føre til skumdannende i fluidet, gjennom hele det hydrauliske system, og støyen vedvarer under alle forhold. Sett av tid for luften å unnslippe væske, før du prøver å justere nivået. Juster nivået av hensyn til produsentens anbefalinger, og motorrom temperatur, så snart skummet har ryddet ..

Cocktails
Dirty motorrom kan bidra til å pumpe støy og forringelse .

Noen bilprodusenter bruker en helt spesiell girolje til ratt hydraulikk, mens andre benytter spesielle oljer for oppgaven. Pumpetetninger og impellere er designet med væske sammensetning i tankene, og bivirkninger av feil væske kan være høyrøstet og ødeleggende. Et system som krever hyppig fyller ikke bare viser symptomer på lekkasje, men er mer sannsynlig å bli toppet med feil væske. Utilsiktet innføre fluider med forskjellig viskositet og sammensetning til pumpebeholderen kan forurense væsken. Velmente, men misforståtte glidemiddel teknikere kan ikke merke et spesifikt krav for en bestemt bil, og gjentatte besøk til quick-tjeneste oljeskift fasiliteter kan øke potensialet for flere fluidtyper blir blandede. Væsken spesifikasjoner for type og nivå er ofte trykt på reservoaret fylle cap, eller peilepinnen.
I Doghouse

Reading instruksjonene på en styringsgruppe pumpe cap eller underhood klistremerke kan bli hindret av støv og vei skitt som har samlet seg på flatene. Slikt avfall kan også forkorte levetiden på drivreimer, og skjule lekkasjer i systemet. Sand og jord kontakte belte og trinse flater kan fungere som et slipemiddel, og forårsake tidlig slitasje. Remspenningen utenfor spesifikasjonene, ment til taushet glidning, kan skade pumpen eller tilhørende belte. Konsultere bilens brukerhåndbok, eller dealership service avdelinger for å fastslå riktige spesifikasjoner, dersom opplysningene i motorrommet mangler, eller uleselige. Reparere eventuelle lekkasjer som fører til utilstrekkelig væske forsyninger, og rengjør motorrommet etter behov, for å sikre sømløs og stillegående drift av denne viktige styresystem komponent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68805.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer