Hvorfor Kast en Diesel Truck Oil Gjennom Frostvæske Tank?

The kjølevæske system i ditt diesel lastebil er like mye det som brukes i en bensindrevet motor. Kjølemiddel pumpes gjennom motorblokken, topplokk og innsugningsmanifold og pumpes deretter til den varme kjernen og radiator for kjøling før den returnerer tilbake til motoren. Kjølevæske blande med olje og vice-versa er aldri en god ting, og du bør finne årsaken og iverksette en reparasjon før du kjører bilen videre. Uansett etter at problemet er løst må du rense ut motorolje systemet og kjølevæske system for å kvitte dem av noen forurensning. Primær Problem

kjølesystem og olje system i lastebilen er både individuelt forseglet og væsker skal aldri komme i kontakt med hverandre. Det er mange parring overflater der både olje og kjølevæske reise hvor en potensiell pakning svikt kan føre til at to å blande. Olje i kjølevæske din kan ødelegge vannpumpen sammen med tilstopping av radiatoren og varmeapparat kjerne forårsaker dårlig varme til kabinen og potensialet for en overopphetet motor.
Oljekjøler
< p> De fleste dieselmotorer har en oljekjøler som er innebygd i radiatoren og brukes til å holde motoren i driftstemperatur. En sprekk i radiatoren og /eller oljekjøler kan føre til at to til å blande og kjølesystemet er blitt tilsølt med olje. Vanlig tanke vil si å forvente å finne kjølemedium i oljen, så vel, men i de fleste tilfeller oljen trykket er høyere enn trykket av kjølevæsken slik at oljen vil skyve forbi kjølevæsken og ikke tillate kjølemiddel tilbake gjennom. Du kan bytte ut oljekjøler og radiator, men før du installerer den nye satt opp, må du skylle hele kjølesystemet slik at den nye radiatoren ikke blir forurenset.

Pakninger

Den primære sted olje og kjølevæske kan blande er på hodet pakning eller inntak manifold pakning, hvis inntaket manifold er avkjølt. Igjen oljetrykket vil trolig overstige den av kjølevæske så det er ikke sannsynlig at du vil finne mye kjølevæske i oljen, hvis i det hele tatt. Det er mulig for motoren å brenne kjølevæske hvis pakningen lekkasjen er ille nok, historien-tale tegn på å være hvit røyk fra eksosen. Det er selvfølgelig mulig for olje å gå inn i kjølevæske på en avkjølte inntak manifold, men det er ikke like sannsynlig som en blåst toppakning. Hvis oljekjøler erstatning ikke løser problemet, må du rive ned motoren uansett. Inspiser inntak manifold pakninger før du fjerner hodet bolter unødvendig.
Nylig service

Du kan også være lurt å vurdere den siste gangen en seriøs motor reparasjon ble utført. Hvis hodet pakninger eller inntak manifold pakninger ble nylig erstattet, er det mulig at boltene ikke var torqued riktig eller i riktig rekkefølge. Feilaktig festet hodet bolter eller inntak manifold bolter vil deformere pakningen og skape lekkasjer. Hvis interne reparasjoner er utført kan det være lurt å ta det tilbake til verksted som utførte reparasjon hvis dette problemet oppstod etter reparasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68778.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer