Front Slutten av en Lincoln LS Er Making Noise: Er dette farlig

The Lincoln LS ble produsert 1999-2006 og er basert på Ford DEW98 plattformen?. Unike i design fra andre fabrikater og modeller av Lincoln LS har fortsatt alle de samme hovedkomponentene som andre biler i fronten, som alle er utsatt for slitasje. I noen tilfeller, avhengig av året av dine LS er det mulig at noe støy hørselen fra front-end kan være under en tilbakekalling varsel og kan bli reparert gratis. Uansett en støy på fronten er ikke normalt og bør kontrolleres og repareres umiddelbart. Kuleledd

kuleledd på Lincoln LS koble den nedre kontroll arm til styringsgruppen knoke og fungerer som den nedre dreiepunkt for suspensjonen. Kuleledd vil naturligvis slites ut over tid, men er i stand til varig for en lengre periode når de er riktig installert og smurt. Den primære problemet med en mislykket ball joint er at de vanligvis ikke er tilgjengelig fra forhandler eller lokale auto deler butikken, så når som helst kuleleddet har sviktet du må bytte hele styringsgruppen knoke. Den enkleste måten å teste for kuleleddet spille det å løfte fronten av kjøretøyet av bakken nok til at dekket er av bakken. Når dekket er av bakken fast tak i toppen og bunnen av dekket og forsøke å skyve og trekke, hvis kuleleddet er dårlig vil det være slark i dekket. Det er også en tilbakekalling varsel i virkning på grunn av feil strammet kuleleddet nøtter som fører til skader kuleleddet og resulterer i en "popping" støy. TSB nummeret er NHTSA00V359001 og er en fare som bør inspiseres umiddelbart hvis du opplever front end støy.
Sway Bar

foran stabilisator eller svaie bar brukes til å mekanisk kobling til venstre og høyre suspensjon sammen for å hjelpe nivå kjøretøyet og hindre for mye fjæringsvei på den ene eller den andre. Over tid stabilisatorstag foringer vil slites ut skape et metall på metall støy når bilen treffer humper eller reiser i ulendt veiforhold. Det er lett å finne ut om dette er minst en del av problemet gjennom visuell inspeksjon. Støtte bilen på bukker og se området der stabilisatorstag er montert til sub frame rails. Hvis foringer ser svak, forvrengt eller opphøre å eksistere har du sannsynligvis funnet skyldige. Problemet er de stabilisatorstag foringer er ikke lenger tilgjengelig fra forhandler og ikke sannsynlig å finne dem i din lokale deler butikken heller. Den beste reparasjon er å erstatte stabilisatorstag og endeløkker med at fra en 2003 og opp Lincoln LS. Aksjen delenummer for v-6 og V-8 basen suspensjon er 3W4Z-5482-AA, den v-6 sport suspensjon er 3W4Z-5482-EA og v-8 sportsunderstell er 3W4Z-5482-BA. Oppmerksom på at dette er en vanlig reparasjon som hver LS eieren vil måtte forholde seg til slutt, og de fleste lokale verksteder har også noe annet valg enn å bruke oppgradert design fra de nye LS-modellene.
Steering og Dekk

Hvis høre en summing mens du kjører eller en klunk støy mens du vrir du kan ha et problem med dekkene eller styring sammenhengene. Et ujevnt slitt dekk eller dekk med en ødelagt belte er sannsynlig å produsere noen irriterende road støy som kan føre deg til å tro det er noe mer alvorlig skjer. Selvfølgelig en dårlig dekk kan være en farlig ting hvis det går ut mens du kjører, men minst vil du fortsatt ha muligheten til å styre og stoppe trygt. Inspisere rundt dekk, generelt slitebanen nivå på dekket skal være jevn over, tyder mye på innsiden eller utsiden slitasje camber innstillingene er av og en bule indikerer intern dekkskade. I begge effekt, bør dekket eller dekkene skiftes ut, og hvis du lider av odd slitasje må du ha en front end justering gjøres så snart som dekkene er skiftet ut. Det var en TSB utgitt for 2000-2002 LS-modellene som krevde utskifting av åket våren i rattstammen som vil skape en løs rattet og kan produsere en summing. Heldigvis vil det være betjent gratis på din lokale forhandler fordi det er en lengde jobb som ikke er for sarte sjeler.
Suspensjon komponenter, Bremser og hjullager
p Hvis du er heldig nok til å ha en LS med sportsunderstell du ha en litt bedre tur over de med en base suspensjon oppsett, men begge er fortsatt gjenstand for slitasje. Clunking lyder fra fronten kan være et resultat av svake eller ødelagte struts, eller en ødelagt spole våren. Støyen opprettet fra denne situasjonen vil trolig vises bare når treffer humper eller svinger brått, men kan føre til styring problemer og reduserer kvaliteten på turen din. Visuelt inspisere spiralfjærer, vil du vite om de er blakk fordi de vil være i to deler. Trykk ned på den fremre enden gjentatte ganger for å produsere en humpete vei effekt og se om støyen duplikater selv. Hvis du hører støy på det punktet ditt sannsynligvis i akutt behov for nye struts. Enhver type sliping eller growling støy kan tilskrives de bremser eller hjullager kategorier. Hvis du hører en høy skrapelyd når du bremser, eller det blir verre når du bremser du sannsynlig trenger nye pads og rotorer, forhåpentligvis det ikke har pågått lenge, eller du må kanskje bytte kalipperne også. En growling støy vil trolig være en defekt hjullager. Drive med en hastighet på ca 35 km /h og rulle ned vinduene. Prøv å lytte til hvert hjul for å avgjøre hvilken hjullager er feil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68777.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer