Hva er årsaken til fukt bygge opp under My Truck Olje Cap?

Du fjerner motoren din oljepåfyllingslokket å finne den fryktede hvite slam som har samlet seg på bunnen av hetten. Den første tanken som kommer til hjernen er at vann er å blande med motorolje for å skape denne sjofel slam, noe som er helt sant. Bestemme årsaken til denne blandingen og reparere det er viktig hvis du ønsker å unngå dyre fremtidige reparasjon regninger. Det er en rekke grunner for en slik oppsamling av slam som strekker seg fra enkle fuktighet bygge opp til alvorlig innvendig pakning eller komponentsvikt. Naturlig fuktighet buildup

Moisture bygger naturligvis opp inne i en motor, spesielt i kjøligere områder og demper klima. Vanligvis når motoren settes i drift og temperaturen stiger, er enhver bygget opp fuktighet avbrent av varmen motoren produserer. Å gjøre korte turer, på den annen side ikke tillater at motoren varmes opp helt, som gir muligheten for fuktighet til å akkumulere og blande seg med oljen på undersiden av den olje cap. Fuktighet kan også samle seg og skape slam på hetten dersom tetningen på lokket er slitt eller skadet. Den beste praksis er å rense bunnen av hetten med brems renere og alltid la motoren varme opp når du tar korte turer.
Blown toppakning
p Hvis det bilen har nylig overopphetet eller begynte å løpe morsomt, kunne den hvite slam på capsen være en forhåndsvisning av oljen reise gjennom motoren og sitter i bunnpannen. En blåst toppakning vil tillate kjølevæske å lekke inn i olje passasjer og /eller brennkammeret. Kjølevæske inn i oljen og slik skapes et melkeaktig stoff nesten umiddelbart, og er svært skadelig for interne motor lagrene. Hvis du ikke reparere en blåst toppakning med en gang, vil du bli sittende fast med en ganske stor regning å utføre en fullstendig gjenoppbygging av motoren din fra bunnen opp.
Rengjøring Vaner

Naturligvis når du spray og motor ned med De-greaser og vann den presenterer muligheten for vann og fuktighet for å jobbe seg inn i motoren. Ved hjelp av en høy drevet press sprøyta kan bokstavelig talt tvinge vannet gjennom motoren selene og under oljelokket, servostyring cap, luftfilter boliger og dipsticks. Den beste praksis for motor rengjøring er å bruke et lavere trykk spray og unngå motorproblemer tetting områder som ventil dekke til hodet parring overflater og inntak til hodet parring overflater. Sprut aldri luftfilteret bolig eller luftinntaket tube, skitt på utsiden av motoren vil gjøre langt mindre skade enn fuktighet som finner veien inn i motoren.
Finne årsaken

For å avgjøre om slammet er noe å være opptatt eller ikke er det flere ting du kan sjekke. Inspisere peilepinnen og undersøke fargen og kvaliteten på oljen fra veivhuset. Hvis oljen virker normalt, er sjansen stor for at du ble utsatt for fuktighet og har ingenting å bekymre seg for. Hvis melkeaktig stoff finnes på peilepinnen du har et mer alvorlig problem og bør ikke kjøre bilen før den kan repareres. Kontroller kjølevæskenivået og kvalitet, hvis du synes å ha vært å miste kjølevæske og du ikke har noen åpenbar lekkasje, sjansene er du har en mislykket toppakning eller inntak manifold pakning. Hvis kjølevæske lekker inn i motoroljen, er den eneste måten å finne den direkte kilde til å begynne å rive ned motoren og lete etter årsaken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68771.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer