Kan en dårlig Fuel Pump Sett Air i Lines?

Mekaniske drivstoffpumper, som de normalt finnes på carbureted biler, er i stand til å utvikle press på ca 5 til 10 pounds per kvadrattomme. Drivstoff-injisert biler vanligvis har en elektrisk pumpe montert inne i bensintanken, som er i stand til å generere mye høyere trykk. Verken stil drivstoff pumpen er konstruert for, eller i stand til, å komprimere luft. Derfor betyr ikke eksisterer for en drivstoffpumpe å injisere luft inn væskefylte linjer eller slanger. Men det er tilfeller når dette kan synes å skje. Disse symptomene kan bli overdrevet, hvis drivstoffpumpen ikke fungerer som det skal. Mekaniske Maladies

Mekaniske drivstoffpumper består av en membran som aktiveres av en pumpespak. Spaken strekker seg inn i motorblokken, hvor den beveges gjennom dens slag av en kamaksel flik, eller annen bestemmelse, i motoren. En tilbakeslagsventil i pumpen hindrer avløp tilbake, og når motoren er stoppet. Defekte membraner eller sjekke ventiler i pumpehuset kan tillate drivstoff linje mellom forgasser og pumpe å evakuere. Lekkasjer i pumpens sugeledning kan innføre små mengder av luft når drivstoffet blir trukket gjennom linjen. Enten sykdom resulterer vanligvis i en merkbar drivstofflekkasje. Inspiser hele drivstoffsystemet helst drivstoff, eller dens lukt, er oppdaget i nærheten av bilen.
Ghostly Gasser
p Det er tilfeller når drivstoffdamper fortrenge væsken i en bestemt plass. Denne tilstanden, kjent som "damp-lock", blokkerer flyten av drivstoff til injektorer eller forgasser. Dampen kan samle på et høyt punkt i drivstoffsystemet eller hvor som helst overflødig varme virker på flytende drivstoff. En eksos lekkasje, eller kjøling systemfeil, kan varme drivstoff til kokepunktet i linjer eller reservoarer. De overopphetede dampen kan utvide og presse visse flekker i drivstoffsystemet. Det nydannede boble kan ikke komprimeres ved innkommende drivstoff og vil stoppe motorene. Motoren kan starte og kjøre normalt, etter avkjøling, men problemet kommer tilbake hvis varmekilden ikke er eliminert.
A Pair Of Pumper

Utreise tegn på svikt er vanligvis tydelig på en mekanisk bensinpumpe. Flytende drivstoff kan gå ut av pumpehuset på en søm, eller trykk og volum kan falle av kraftig. Intern segl svikt med denne stilen pumpe kan introdusere drivstoff inn i motoren veivhuset. Dette symptomet er avslørt på peilepinnen, som et for høyt oljenivå ledsaget av lukt av drivstoff i oljen. Elektriske drivstoffpumper kan svekke seg over tid, men mer vanlig lide mer dyptgripende problemer. Total svikt i en elektrisk pumpe etterligner nøye symptomene på å gå tom for drivstoff. Pumpen kan dø plutselig og stille eller det kan vise noen hørbar forvarsel, som en high-pitched sutre, noe tid før bukke under. I alle fall, kan bensinpumpe svikt resultere i dine sko, i stedet for dekk, treffer veien.
Fyll-ups og filtre

De mest sannsynlige problemer som fører til hulrom i drivstoffslanger er ganske grunnleggende i naturen. Tett drivstoff filtre kan begrense flyten, og noen biler bruke to filtre. En er lett tilgjengelig og rutinemessig erstattet som et vedlikehold. Den andre delen er festet til den sugeport til pumpen i tanken. Denne interne filter er normalt ikke betjent med mindre pumpen blir erstattet, men fortsatt kan tette i et kjøretøy som har vært i bruk i mange år. Drivstoff nivåer lave nok til å la pumpen lufte væsken vil også føre til at motoren kveles. Pumpen slutter å virke når motoren er stoppet, og ingen vesentlig lufting finner sted. Det bør bemerkes at drivstoffet i tanken kjøler den elektriske motoren som driver en elektrisk drivstoff ump, noe som gjør det en annen god grunn til å holde drivstoff nivå over halv tank så mye som mulig.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68732.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer