Coil Pack symptomer i en 1994 Explorer

Tilbake i dagene av Nirvana og Clinton, var Fords varemerke Explorer ikke helt dyret at det ville bli i senere år. Opprinnelig, landet Explorer et sted mellom Ranger og F-150 i forhold til vekt klasse og kom bare med en 4,0-liters V-6. Men, mens ganske stort for en V-6, gjorde 4,0-liters ikke stole utelukkende på sin forskyvning for makt; sin datastyrt kontrollsystem og spole pakke tenning bidratt til å gjøre mest mulig ut av hver dråpe drivstoff går i. Selv om dette systemet har historisk vist seg ganske pålitelige - minst i forhold til eldre distributør-drevne systemer - tid og slitasje fortsatt ta sin toll. Før eller senere vil du kjøre inn i en slags spiral svikt symptomer. Coil Pack Basics

På en tradisjonell motor, alle sylindrene får strøm fra en enkelt tenningen spiral; en distributør mekanisme ruter strøm fra at spolen til de enkelte tennplugger. Viklingslaget på Explorer V-6 er faktisk tre spoler buntet sammen, foran spoler strøm pluggene på sylindrene ett og fem, Midt krefter seks og to og bak spolen krefter sylindere fire og tre. Når maskinen utløses spolen, sender den kraft til begge sylinderne. Men siden bare én sylinder om gangen faktisk trenger energien, er denne ordningen kjent som en "bortkastet gnist tenning."
Misfire

Den primære resultat av noen spole funksjonsfeil er feiltenning, eller unnlatelse av å føre en gnist og tenne luft /drivstoffblandingen i sylinderne. Hvis en ensylindret misfires, har du fått en V-5 i stedet for en V-6. Men dette vil ikke skje med Explorer 4,0-liter, fordi hver spole utløser to sylindere. Så, mens en ensylindret feiltenning er dårlig, er du garantert å slippe fra en V-6 til en V-4 når du har en coil feil med denne ordningen.
feiltenning og betingelser

Hot ledningene trenger ikke lede strøm samt kaldt ledninger, og fordi varm ledninger felle strøm, får de enda varmere med bruk, forårsaker en kaskade effekt av svikt i spolen. På grunn av dette, kan spolen fungere godt i begynnelsen, og gradvis mister makt og forårsake feiltenning i løpet av noen få sekunder eller minutter (avhengig av alvorlighetsgraden av feil). Misfires er spesielt problematisk her ikke bare fordi du taper to sylindere i stedet for én, men også fordi V-6 motorer - på grunn av sin odde sylinder teller per side - er iboende utsatt for vibrasjoner. Selv miste to sylindere vil slippe deg ned til en enda sylinder teller per side, vil det fortsatt legge bort alt fabrikken gjorde for å balansere motoren i første omgang.
Symptomer og koder

Det første du legger merke til er en alvorlig nedgang i hestekrefter under akselerasjon, sammen med en merkbar nedgang i kraft. Som spolen varmer opp, vil det ikke klarer å tenne blandingen selv under mindre aggressive forhold som inaktiv og del-gass. Når flasken misfires, vil rå drivstoff helle ut av motoren og eksosrøret, noe som resulterer i en merkbar stank av rå drivstoff fra eksos. Dette vil i sin tur utløse en sjekk-engine lys når oksygen sensor registrerer rå drivstoff i eksosen. Men 1994 Explorer ikke bruke Onboard Diagnostics, Series II protokoll som alle moderne biler gjør. Så, vil du enten nødt til å ta det til noen med en spesialisert Ford OBD1 kode leser, eller trekke kodene selv ved hjelp av forbudte prosedyre. Det er litt involvert, men informasjonen er tilgjengelig på nettet, skriv inn søkeordene "1994 explorer dtc koder" i nettleseren din, og lese resultatene. "DTC" står for "diagnostiske feilkoder", som er den tekniske betegnelsen for de tallkoder som datamaskinen bruker for å kommunisere panikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68706.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer