Motor Vibrasjon i Gas pedaler

Soundless vibrasjon er en irriterende ting, det kan signalisere utbruddet eller manifestasjon av et problem innenfor selve motoren, eller det kan bare være en liten svikt i noen hjelpeutstyr mekanisme. Men det er vanskelig å si, så du trenger å engasjere seg i noen skikkelig diagnose før du legger ned en krone for reparasjoner. Broken Cable Brackets

gass pedaler i de fleste moderne biler kobles til motoren via en kabel, som rir inne i en kappe montert på gass braketten. Når du trykker på gasspedalen, flyttes kabelen innsiden av ermet og trekker gassen blad åpen. Under normale omstendigheter vil vibrasjoner i motoren aldri nå pedalen fordi hele hylsen beveger seg sammen med motoren. Hvis, derimot, er gassvaieren brakett sprukket, brukket eller løse, braketten vil - til en viss grad - beveger seg uavhengig av motoren. Dette vil føre til at kabelen til å flytte inn og ut av ermet, overføre vibrasjoner til pedalen.
Kabeljustering

Dette problemet er lik den ødelagte braketten en, men innebærer selve kabelen. De fleste throttle kabler har en gjenget litt på slutten som lar deg gjøre justeringer ved å flytte kabelen ermet nærmere eller lengre fra motoren. En løs justering krage gjør at kablene ermet for å bevege seg uavhengig av braketten, noe som resulterer i slurvete akselerator respons og mulige vibrasjoner i gasspedalen selv.

Tilbehør Problemer
< p> Mens gassvaieren generelt gjør en god jobb med å isolere store vibrasjoner, kan små, høyfrekvente vibrasjoner fortsatt jobbe seg gjennom den stramme kabelen og du pedal. Du motorens harmonisk balancer og svinghjul vil drepe de fleste av disse vibrasjonene, men de kan ikke forholde seg til ting som ikke er knyttet til dem. Dårlige lagre i din dynamo, servopumpe og AC kompressoren kan forårsake vibrasjoner, men vil også vanligvis føre til noen form for støy. Løse tilbehør parentes vil tillate tilbehør for å vibrere fram og tilbake, og en dårlig bøyd eller skadet kjøleviften blad med svinge og vibrere ved bestemte hastigheter
Electronic Throttle Problemer

Mange moderne biler innlemme noen slag eller elektrisk gass eller "drive by wire" system som en del av deres traction-kontroll strategi. Den elektriske servo som styrer gasspedalen tilbakemeldinger kan funksjonsfeil, eller, mer presist, posisjonssensoren i servo kan funksjonsfeil. Hvis servo mister posisjonen tilbakemeldinger, eller hvis noe går galt i systemet, kan tilbakemeldingene motor ende opp "søke" for riktig innstilling å holde seg innenfor programparametere. I praksis kan dette bety en merkelig vibrasjon som oppstår tilfeldig, eller når du gjør noe sånt engasjere hovedlysene eller elektriske vinduene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68682.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer