Hva er årsaken til drivstoff sprøytebrukere to Go Bad

drivstoff additiv selskaper gjør mye ståhei systemer rengjøringsmidler - og med god grunn. Injektorer er ikke bare små dyser som spray gass inn i motoren din, de er presise instrumenter med svært stramme toleranser og lite rom for feil. Injektor feil er ikke uvanlig, særlig på eldre biler som kan ha sett mer enn sin rettferdige andel av dårlig gass og omsorgssvikt. Fuel Injector Basics

En drivstoff injektor er funksjonelt identisk med den sprøyta du kan sette på hageslangen, den primære forskjellen er at man får sin kraft fra hånden og den andre får det fra en elektromagnet. Et drivstoff injektor har et hull i bunnen hvor brenselet går inn i motoren. Når injektoren er av, skyver en fjærbelastet stang en nål ventil - aka "tapp" - ned i det hullet for å blokkere den. Når strømmen går til en kveil av tråd viklet rundt toppen av pintle stang, magnetiserer spolen og trekker stangen oppover. Dette åpner ventilen og lar høyt trykk drivstoff til å spraye gjennom
Debris i injektoren

Åpningen mellom pintle og åpningen er veldig liten;. Det må være å sprøyte brensel i et fint, kjegleformet tåke. Du kan se den samme mekanismen på jobb med hagen sprøyta når du først presse ned på håndtaket. Rusk i drivstoffet, det være seg rust eller smuss fra tanken eller til og med lakk som bygger seg opp i bensin linjer over tid, kan lodge i åpningen og enten delvis blokkere den eller kile den åpen. Drivstoffiltere inneholder veldig fine skjermer for å fange urenheter, og disse skjermene vil tette over tid. En profesjonell rengjøring vil ofte fjerne eventuelle rester eller lakk som blir fanget i skjermen eller gjør det siste.
Injector magnetventil Failure

elektromagnet mekanisme som beveger seg pintle kan brekke eller slites ut over tid. Injektoren magnetventil er veldig kraftig, men det er ikke laget for å være aktivert for mer enn noen få millisekunder. Hvis spolen får strøm lenger enn den burde - enten på grunn av en datamaskin re-tune eller elektrisk feil - det vil overgå sin trygge "duty cycle" og brenne ut. Men selv uten ettermarkedet manipulering, de feltspolene i injektoren kan funksjonsfeil akkurat som de kan i en dynamo. Foringene inne i injektoren, kan de som holder stangen flytte rett, også slites ut, slik at stangen til kuk sidelengs og henge opp i injektoren.
Skade på komponenter

Interne tette lekkasjer er ikke uvanlig, særlig på eldre sprøytebrukere. Avhengig av design, kan en injektor inneholde flere tetningsringer som inneholder og kontrollere drivstoff trykk i injektoren. Avkastningen våren inne injektor kan også slites ut, forårsaker injektoren å henge åpent på høy intermittens eller høye turtall. Dette ville føre til at injektoren å kjøre normalt på lavt turtall, deretter utvikle en feiltenning ved høyere hastigheter. Pintle skaden er heller ikke uvanlig, det er ikke noe som vil typisk skje inne i motoren, men det kan lett oppstå som et resultat av en mislykket installasjon jobb. Mekanikere har vært kjent for å slippe injektorer eller bøye svingtapper under installasjonen, men rusk fanget i injeksjonsdyse kan gjøre det samme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68671.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer