Hvorfor vil du få gass i olje Pan på en AMC Jeep Eagle?

The American Motor Companys Eagle kan godt være den første crossover kjøretøy norskproduserte i levedyktige volumer. Selv om begrepet "crossover" hadde ennå å bli bandied om, hadde ørnen landet. Høy bakkeklaring og full-time firehjulstrekk var ikke funksjoner som finnes på andre innenlandske sedan eller vogner på den tiden av Eagle produksjon løp. Funn av drivstoff eller forbrenning gasser i veivhuset kan virke dødelig symptom for denne banebrytende bil, men noen årsaker trenger kun enkle reparasjoner eller vedlikeholdsprosedyrer. Omfattende reparasjoner kan være verdt å bruke tid og problemer med å en entusiast av dette merke og modell. Problem Pump

Som de fleste carbureted biler, er Eagle utstyrt med en mekanisk bensinpumpe. Pumpen spaken strekker seg inn i motorblokken, hvor bevegelige deler ned spaken gjentatte ganger. Den tetning mellom pumpehuset og spaken kan svikte, og bensin blir sprøytet inn i blokken ved hvert slag av pumpen spaken. I mange tilfeller er ingen ytre tegn på denne svikt synlig. Imidlertid, stiger nivået vist på motorens oljemålestaven snart forbi maksimalt full-merket, selv om ingen olje ble tilsatt til motoren. Den forurensede oljen på peilepinnen vil bli utvannet og lukte bensin. Test pumpe for riktig trykk og volum for å bekrefte feilen.
Positive Ventilasjon

Forbrenningsgasser og drivstoff damp kan også forurense motorolje. Mens oljenivået forblir stabil, vil ikke sammensetningen av oljen ikke. Den forurensede oljen tar på lukt av gammel bensin og mister sine smørende egenskaper. Normalt er disse veivhus røyk rettet inn i forbrenningskammeret å bli konsumert sammen med luft og drivstoff blanding. Denne handlingen kalles positiv veivhusventilasjon, eller PCV for kort. En tilbakeslagsventil eller PCV ventil, settes inn i en gummimaljen i motorens ventildekselet. En slange forbinder ventilen til en motor vakuumport i bunnen av forgasseren eller inntaksmanifold. Motoren Vakuumet trekker forbrenningsdunster gjennom ventilen og inn i forbrenningskammeret. Dette systemet skal være i full stand til å unngå motorolje forurensning og overflødig eksosutslipp.
Toppakning

Pakningen som tetter motorblokken til topplokk kan lide en delvis fiasko. Rå drivstoff-eller forbrenningsgasser av en eller flere sylindre kan krysse den defekte del av pakningen, og inn i veivhuset. Slike toppakning mangler kan også påvirke tomgangskjøring kvalitet og generell ytelse. En hard miss på tomgang kan tyde på en delvis pakning svikt. Inspisere tennpluggene etter tegn på tapt kompresjon og ufullstendig forbrenning. Se etter en tennplugg som vises vått på virksomheten slutten. En kompresjon test på sylindere med våte plugger kan bekrefte toppakning svikt på disse sylindrene.
Ringer og Dings

annen måte flytende drivstoff kan gjøre veien inn i bunnpannen er ved å gli forbi stempelringene. Scoret sylinder vegger eller slitte ringer kan tillate drivstoff til å reise under stemplene. Motoren kompresjon er sterkt redusert, og den fortynnede olje kan til og med bli tvunget inn i forbrenningskammeret. Røykfylt eksosutslipp og patetiske motorytelse er åpenbart av den tiden disse forhold foreligger. Redusert kompresjon på alle sylindere kan tillate motoren å skru lett, men drivstoff og oljeforbruk er uoverkommelige for sikker drift. Enhver Eagle viser disse symptomene bør jordes før reparasjonene er gjort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68668.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer