Hvordan kontrollerer jeg Heater Blower Motor på My 2004 Silverado?

The 2004 Chevrolet Silverado er tilgjengelig i en 1500, 2500 og 3500-serien passasjer lastebil. Basen motoren i 2004 Silverado er en 4,3-liters V-6. 2004 Silverado er også tilgjengelig med flere V-8 motorer, inkludert en 4,6-liter, to 5,3-liters versjoner, en 6,0-liter, en 6,6-liters diesel V-8, og en 8,1-liters. Blåseren motor på 2004 Silverado ligger under passasjer-side dashbordet, i HVAC-konsollen. De viktigste komponentene i HVAC blåser system er viftemotor, viftemotor motstand, viftemotor kontroll prosessor og vifte motor sikring. Du trenger
3/8-inch-drive skralle
3/8-inch-drive socket satt
multimeter
Vis flere instruksjoner
1

Åpne passasjerdøren av Silverado og plassere deg slik at du enkelt kan få tilgang til undersiden av dashbordet. Fjern lyd isolator festeskruene med en skralle og socket. Fjern lyden isolasjonslegemet fra under dashbordet, og fjern panelet fra arbeidsområdet.
2

Koble den elektriske kontakten fra viftemotor for hånd. Hvis du har en Delphi motor, må du fjerne de tre blåser isolator dekke bolter. Bruk skralle og socket å fjerne boltene, så dekselet. Flytt til førersiden av bilen. Dersom kjøretøyet har en manuell girkasse, må du kontrollere at girspaken står i fri. For automatiske lastebiler, la bilen i park. Slå av motoren på og deretter slår viften bryteren til full fart. Gå ut av bilen og gå tilbake til passasjersiden.
3

Vri multimeter til den nest laveste volt innstilling, som vanligvis er "20". Sett de to sondene fra multimeter direkte inn de elektriske kontaktene. Målingen med viften på full fart bør være mellom 11 og 12,50 volt. Hvis spenningen er innen rekkevidde, er viftemotor dårlig. Hvis det ikke er spenning måling, inspisere viftemotor sikring. Hvis viftemotoren sikringen er god, må du bytte viftemotor motstand.
4

Bytt viftemotor kontroll prosessor hvis du er sikker på viftemotor, viftemotor motstand og viftemotor sikringen er i brukbar stand. Kontrollen prosessoren er en liten elektronisk boks, montert rett ved siden av viftemotor, med to skruer og en liten elektrisk kontakt.
5

Montering av kontakten og isolasjonslegemet er det motsatte av fjerning. Stram Panelboltene tettsittende med en skralle og socket, og gjelder ikke momentet til boltene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68662.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer