Hvorfor My Car Spit gass ut av eksosrøret

Det er egentlig bare én grunn til bilen for å spytte gass ut eksosrøret:? Misfires. En feiltenning er svikt i en sylinder for å brenne brennstoff dens ladning, og det er en av de mest åpenbare symptomer på en av tre grunnleggende problemer. Luft-til-fuel ratio ubalanser er trolig den vanligste, fulgt av tenningssystemet feil, så en redusert kompresjon. Å vite at er det første trinnet i å diagnostisere problemet, men det er bare første skritt på en lang vei. Computational Komplikasjoner

Datamaskinen er avhengig av en hærskare av sensorer for å overvåke motoren - sensorer som gir den tilbakemelding om hvor mye oksygen og drivstoff går i, mengden av oksygen som kommer ut, gassen og veivaksel posisjon og en rekke andre parametre det er behov for å beregne riktig drivstoff injeksjon og tenning timing. Praktisk talt alle slags sensor svikt kan føre til feiltenning, men kamaksel posisjon, veivaksel posisjon, gass stilling, masse-luftstrøm, manifold lufttrykk og oksygen sensorer er generelt den viktigste.
Air /Fuel Ubalanser
p Hvis motoren spyr rå brensel ut av eksosrøret, så kan det være å få for mye drivstoff i forhold til oksygen. Mekanisk sett kan dette bety enten en begrensning i luften system eller en feil i drivstoffsystemet. Air restriksjoner er ganske usannsynlig så lenge gassregulatoren er åpne og ventiler arbeid, så er du mest sannsynlig å gjøre med et drivstoff problem. Injektorer som ikke klarer å lukke eller lukke hele veien vil stadig lekke drivstoff inn motoren din, skitne injektorer vil spray drivstoff inn i motoren på trange bekker i stedet for en fin spray, noe som resulterer i ufullstendig forbrenning og feiltenning
<. br>
Elektrisk Gremlins

Selv om luft /drivstoff-forhold er perfekt, betyr en svikt i tenningssystemet at drivstoffet ikke vil brenne, eller vil ikke brenne når det er ment å . Elektriske systemer ofte spore tilbake til en sensor svikt, fordi tenning systemer er helt avhengig av datamaskinen for å fungere fullstendig. Fra et mekanisk ståsted, dårlig tenning sløyfer og tennplugger er den mest sannsynlige mistenkte, spesielt på coil-on-plug tenninger. Tennplugger tilsmusset med olje eller tilberedt på karbon er vanlig og som regel skyldes en dårlig inntak ventil tetning eller dårlig positiv veivhusventilasjon ventil.
Kompromitterte Compression

kompromitterte kompresjon er minst sannsynlig, men mest katastrofale av feil, fordi det innebærer at det er noe mekanisk feil med motoren internt. Motoren din har å komprimere luft /drivstoff blandingen før det antennes, noe som betyr at stempelringer og ventiler trenger for å lage en tett forsegling for å bygge opp trykk. Komprimering tap kan skyldes ødelagte stempelringer eller overflødig sylinderboring slitasje, men kan like gjerne skje hvis en av ventilene ikke lukkes helt. Slitte ventilførere kan føre ventiler til kuk sidelengs og holde åpent, og utslitte eller ødelagte ventilfjærene kan ikke returnere ventilene til helt lukket stilling før kamaksel presser dem åpne igjen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68648.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer